حضور حماسی و پرشور وارثان قیام۱۵خرداد ۴۲ در راهپیمایی۲۲بهمن۹۳
غریو پر صلابت و اهریمن شکن مردم انقلابی و همیشه در صحنه شهرستان پیشوا همصدا و همگام با مردم دیگر شهرهای کشور در یوم الله ۲۲ بهمن یکبار دیگر فریاد و نوای رفیع « الله اکبر » سر دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا راهپیمایی شکوهمند مردم پیشوا در ۲۲ بهمن ۹۳ صبح امروز از مقابل مسجد حضرت امام خمینی (ره) با حضور همه اقشار زن و مرد، پیر و جوان، کهنسال و نو نهال، خانواده معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، روحانیون، اصناف و بازاریان، ورزشکاران، دانش آموزان و فرهنگیان و مسئولین این شهرستان آغاز و با طی مسیر اعلام شده تا بارگاه ملکوتی حضرت جعفر بن موسی الکاظم (علیه السلام) ادامه یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا,مردم انقلابی پیشوا با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا »، « مرگ بر اسرائیل » نفرت و انزجار خود را نسبت به استکبار جهانی و دشمنان خبیث جمهوری اسلامی ایران در ۳۶ سال گذشته، اعلام کردند.
,,
شرکت کنندگان در این راهپیمایی با در دست داشتن شعارهای «توافقات ننگین، مایه ذلت ماست»، «لغو همه تحریم ها، شرط توافقات است، این شرط ملت ما در این توافقات است»، «نه تحریم، نه ذلت، مذاکره با عزت، با حفظ شأن ملت»، «آمریکا حق نداره، حتی یه شرط بذاره، تا وقتی مثل آدم، تحریمو بر نداره» موضع خود را در قبال مذاکرات هسته ای اعلام کردند.
,,
,
در پایان راهپیمایی عباس ملکوتی خواه فرماندار شهرستان پیشوا ضمن خیر مقدم به راهپیمایان و تشکر از حضور بی نظیر و پر شور مردم به بیان گزارشی از اقدامات دولت در شهرستان پیشوا طی یکساله گذشته پرداخت.
,,
,
حجت الاسلام و المسلمین ادیب یزدی به عنوان سخنران بخش پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن شهرستان پیشوا، مردم این خطه را انقلابی و یاور دین معرفی کرد و افزود: مردم پیشوا وفای خود را در ۱۵ خرداد سال ۴۲ ثابت نمودند.
,,
راهپیمایان در پایان راهپیمایی با ندای گلبانگ تکبیر بندهای قطعنامه اعلامی را مورد تأِئید و تأکید قرار دادند.
]
ارسال دیدگاه