جن ساکی: توپ در زمین روسیه است

جن ساکی: توپ در زمین روسیه است
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره ارسال سلاح‌های کشنده به اوکراین می‌گوید تمام گزینه‌های هنوز روی میز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، جنیفر ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک جلسه پرسش و پاسخ توئیتری به سوالات کاربران پاسخ داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در پاسخ به سوالی درباره امکان ارسال سلاح‌های کشنده از سوی واشنگتن به اوکراین در صورت نقض توافق آتش‌بس «مینسک» گفت: «تمرکز ما روی دیپلماسی است و دوست داریم که جواب بدهد. اما ما هیچ گزینه‌ای را از روی میز برنداشته‌ایم. توپ در زمین روسیه است.»

,

وی این اظهارات را در حالی مطرح کرد که روسای کشورهای روسیه، آلمان، فرانسه و اوکراین بر سر برچیدن سلاح‌های سنگین از خطوط مقدم اوکراین و برقراری آتش‌بس توافق کرده بودند.

,

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به یک سوال درباره مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ هم پاسخ داد. وی به کاربری که پرسیده بود آیا دور نهایی مذاکرات بار دیگر در وین برگزار می‌شود گفت محل مذاکرات هنوز در حال تعیین است و مشخص نیست که آیا وین محل مذاکرات خواهد بود یا خیر.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه