مشکلات نمایشگاه بهاره ساوه + عکس/ به فکر نمایشگاهی بهتر باشیم
نمایشگاه بهاره امسال ساوه دارای تفاوت هایی با سال گذشته بوداز جمله بزرگتر شدن نمایشگاه با بیش از 340 غرفه و چیدمان جدید غرفه ها و راهروها ولی بسیاری از فروشندگان معتقد بودند زمان برگزاری آن زود بود و هنوز مردم حقوق ، عیدی و حتی یارانه نقدی را نگرفتند و با جیب خالی به نمایشگاه آمدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نارخبر ، نمایشگاه بهاره امسال ساوه دارای تفاوت هایی با سال گذشته بوداز جمله بزرگتر شدن نمایشگاه با بیش از 340 غرفه و چیدمان جدید غرفه ها و راهروها ولی بسیاری از فروشندگان معتقد بودند زمان برگزاری آن زود بود و هنوز مردم حقوق ، عیدی و حتی یارانه نقدی را نگرفتند و با جیب خالی به نمایشگاه آمدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , نارخبر,شاید به همین خاطر بود روزهای ابتدایی نمایشگاه بخصوص در بخش پوشاک ، کیف و کفش رونق نداشت ولی روز پایانی جای سوزن انداختن نبود.
,نمایشگاه امسال با تمام خاطره ها تمام شد ولی بهتر است مدیریت اصناف شهر برای سال آینده برنامه ریزی بهتری برای رفع مشکلات داشته باشند.
,چرا که بعضی غرفه داران در گفتگو با خبرنگار نارخبر، بازار امسال را خوب ندیدند و نبود نقدینگی دست مردم را از دلایل آن دانستند.
,یکی از غرفه داران گفت: امسال شاهد این بودیم که در راسته آجیل فروشان غرفه دیگر مشاغل نامرتبط قرار داشت یا در بین راسته پوشاک و آرایشی بهداشتی شاهد غرفه لوازم خانگی مانند هود و اجاق گاز بودیم که شکل بدی به نمایشگاه داده بود.
,وی چیدمان صحیح مشاغل و برگزاری نمایشگاه از 15 اسفند را به مسئولین پیشنهاد کرد تا مردم قدرت خرید داشته باشند و برای انتخاب کالای مورد نظر سردرگم نشوند.
,,
یکی دیگر از غرفه داران ضمن تایید مطالب فوق افزود: امسال دوربین مداربسته کمی نسبت به فضای اضافه شده وجود داشت که بهتر است سال بعد در وسط نمایشگاه دوربین بیشتری استفاده شود.
,وی با تشکر از خبرنگار نارخبر بیان کرد: در سال گذشته شاهد حضور مسئولین و شنیدن درخواست غرفه داران بودیم ولی امسال مسئولین به صورت شخصی آمدند و خبرنگاران نیز مانند سال گذشته جویای حال ما نشدند.
,,
فروشنده دیگری علت کم رونقی بازار را مشکل کل مردم ایران به خاطر تورم دانست و افزود: وقتی تورم از میزان رشد درآمد بالاتر باشد شاهد کاهش قدرت خرید مردم می شویم و بیشتر مراجعه کنندگان بازدید کننده می شوند نه خریدار.
,وی ادامه داد: من خودم تا سال گذشته محصولات ایرانی برای فروش می آوردم ولی به علت عدم حمایت، امسال محصولات خارجی نیز دارم.
,

, انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه