افخم حادثه تروریستی لاهور را محکوم کرد

افخم حادثه تروریستی لاهور را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه انفجار تروریستی در شهر لاهور پاکستان را که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مسیحیان این کشور شد محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرضیه افخم ضمن محکوم کردن انفجار در نزدیکی دو کلیسا در منطقه مسیحی نشین لاهور گفت: دین مبین اسلام ، دین رحمت، صلح و مهربانی است و به شدت با تروریسم مخالف است.

وی افزود : جمهوری اسلامی ایران همواره بر همزیستی مسالمت آمیز بین پیروان ادیان الهی تاکید داشته و بر این باور است که افزایش خشونت و تقویت گروههای رادیکال بر ثبات و صلح و همزیستی مسالمت آمیز تاثیر نامطلوب خواهد گذاشت.

افخم ضمن ابراز همدردی با دولت، ملت و بازماندگان حادثه تروریستی لاهور پاکستان ، از خداوند منان برای درگذشتگان این اقدام تروریستی طلب مغفرت و برای خانواده قربانیان صبر و شکیبایی مسئلت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه