حاشیه دیدار نفت- الشباب
10 تماشاگر در ورزشگاه آزادی!
تعداد ماموران نیروی انتظامی حاضر در ورزشگاه بسیار بیشتر از تماشاگرانی است که برای تماشای بازی تیمهای نفت و الشباب آمدهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناترکیب تیم الشباب عربستان برای دیدار با نفت تهران مشخص شد. بر این اساس ولید عبدالله، عبدالله الستا، عامر محمد، رافائل بسیلوا، نایف هزیزی، احمد عاتف، عبدالمالک الخیبری، حسن موتافلاته، محمد اول، بدر منصور، السلاطی و عبدالرحمن الخیبری، 11 بازیکن تیم الشباب برای بازی مقابل نفت تهران هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در حالی که نزدیک به 30 دقیقه به بازی تیمهای نفت الشباب زمان باقی مانده، 10 تماشاگر در استادیوم حضور دارند.
,* تیم داوری در ساعت 16 و 45 دقیقه به زمین آمد و به بازی در زمین ورزشگاه آزادی پرداخت.
,* بازیکنان دو تیم در ساعت 15 و 10 دقیقه وارد زمین شدند و بدنهایشان را گرم کردند.
,* داور وسط این دیدار کیم دونگ جین از کره جنوبی است که جونگ هایسانگ و یانگ بیونگ ان دو هموطن او وی را در قضاوت این بازی همراهی خواهند کرد. همچنین داور چهارم این بازی علی شعبان از کویت است.
,* تعدادی از مسئولان سفارت عربستان با حضور در ورزشگاه آزادی به تماشای بازی الشباب خواهند نشست.
,انتهای پیام/ی
]
ارسال دیدگاه