دیلی میل گزارش داد:

دردسر خانوادگی برای رئیس جمهور آمریکا +تصاویر

دردسر خانوادگی برای رئیس جمهور آمریکا +تصاویر
نخست وزیر جامائیکا دور از چشمان میشل اوباما، رئیس جمهور آمریکا را بغل کرده و به او گفته است که چقدر او را دوست دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، روزنامه دیلی میل در مطلبی نوشت: نخست وزیر جامائیکا دور از چشمان میشل اوباما، رئیس جمهور آمریکا را بغل کرده و به او گفته است که چقدر او را دوست دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

  این روزنامه نوشت: اوباما اولین رئیس جمهوری از آمریکا بوده است که از سال 1982 به جامائیکا سفر کرده است و اکنون خبر ها حاکی از این است که این دیدار اوباما با نخست وزیر جامایکا یک روز قبل از دیدار با رئیس جمهور کوبا بوده است.

,

  دیلی میل نوشت: در روز پنجشنبه نخست وزیر جامائیکا در گوش اوباما می گوید کشور من از آمدن شما بسیار خوشحال است و امیدوارم بدانید ما همه شما را دوست داریم و دوست دارم شما هم ما را دوست داشته باشید.

,

  بسیاری از سایت ها در واکنش به این تصویر نوشتند که امیدواریم این تصاویر و صحبت ها دور از چشمان میشل اوباما باقی بماند.

,

 

, ,

 

,

, ,

  انتهای پیام/ن

,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه