رفتار متناقض یک مدیر در مواجهه با 2 واقعه؛

حضور ابتکار در جمع معترضان سگ کشی در کنار مدیریت فیس بوکی گرد و غبار+ عکس

حضور ابتکار در جمع معترضان سگ کشی در کنار مدیریت فیس بوکی گرد و غبار+ عکس
به نظر می رسد اهمیت موضوع سگ‌کشی در شیراز برای خانم ابتکار بیشتر از موضوع گرد و غبار در استان‌های جنوبی کشور است که ابتکار برای حل این موضوع در جمع معترضین به سگ کشی حاضر شده است.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، معصومه ابتکار در فیس‌بوک خود در پستی خبر مصاحبه خود در جمع معترضین به سگ کشی در تهران را منتشر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

, ,

 

,

حضور رئیس سازمان محیط زیست در جمع معترضین به سگ کشی در حالی صورت گرفت که وی حاضر به حضور در استان خوزستان برای رسیدگی به مشکلات مردم نشد و از طریق فیس بوک خود بحران خوزستان را مدیریت کرد!

,

معصومه ابتکار که در جریان ورود ریزگردها به خوزستان، به نشستن در تهران و خواندن کامنت بسنده کرد و درفیسبوک نوشت: در هیئت دولت درباره گردوغبارها شرکت کردم و دغدغه‌های خوزستانی‌ها را در فیسبوک رصد کردم و کامنت‌های آنان را به عنوان گزارش تقدیم هیئت دولت نمودم!، دیروز در جمع معترضان به سگ‌کشی در شیراز از حضور پرشور(!) و احساس مسئولیت مردم نسبت به حیات حیوانات تشکر کرد و گفت: پیگیر موضوع هستیم.

,

چندی پیش ورود گرد و غبار به استان خوزستان موجب مختل شدن زندگی مردم این استان شد تا حدی که هنوز هم آثار این ریزگرد ها در این استان وجود دارد.

,

مشکل ریز گردها برای مردم خوزستان نه تنها حل نشد، بلکه به استان‌های دیگر نظیر سیستان و بلوچستان هم سرایت کرده و مردم این استان را نیز در گیر کرده است.

,

, ,

با این حال به نظر می رسد اهمیت موضوع سگ‌کشی در شیراز برای خانم ابتکار بیشتر از موضوع گرد و غبار در استان‌های جنوبی کشور است که ابتکار برای حل این موضوع در جمع معترضین به سگ کشی حاضر شده است.

,

 

,

انتهای پیام/ط

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه