آغاز رایزنی عراقچی، روانچی و اشمیت در وین

آغاز رایزنی عراقچی، روانچی و اشمیت در وین
رایزنی‌های تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران به ریاست عراقچی با هلگا اشمیت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به منظور نگارش برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از دقایقی پیش در وین آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، رایزنی‌های تیم مذاکره کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به ریاست سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی با هلگا اشمیت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از دقایقی پیش در پایتخت اتریش و در هتل «لاکچری» وین آغاز شد.

این مذاکرات در چارچوب تدوین متن نهایی توافق هسته‌ای صورت می‌گیرد.

در حاشیه این رایزنی‌ها نیز نشست کارشناسان دو طرف برگزار می‌شود و آنگونه که افخم اعلام کرد بحث تحریم‌ها در صدر گفت‌وگوها در وین خواهد بود.

تیم مذاکره کننده ایرانی به همین منظور بامداد امروز (چهارشنبه) راهی وین شد.

قرار است از امروز کار نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در وین آغاز و این گفت‌وگوها امروز و فردا در همین سطح ادامه دارد و روز جمعه نیز نشست ایران و 6 کشور در سطح معاونان در وین برپا خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه