برای اولین بار در کشور؛
دستگاه فیزیوتراپی زانو یا CPM ساخته شد
برای اولین بار در کشور توسط مخترع قزوینی دستگاه فیزیوتراپی زانو یا CPM ساخته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری صبح قزوین، عظیمی گفت: دستگاه فیزیوتراپی زانو یا CPM زانو بعد از عمل جراحی روی مفصل زانو برای بازگرداندن دامنه حرکتی به مفصل شخص بیمار استفاده می شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری صبح قزوین,وی ادامه داد: بیمار بعد از عمل زانو به دلیل درد هایی که دارد کمتر می تواند زانوی خود را خم و راست کند و با استفاده از این دستگاه بیمار می تواند از صفر تا ۱۲۰ درجه زانو را خم کند.
,مخترع دستگاه CPM اظهار کرد: طبق این اختراع دیگر نیازی به نیروی دست نیست و تنها با وارد کردن مقدار زاویهای که مفصل بیمار باید باز و بسته شود روی دستگاه، اهرمهای مکانیکی دستگاه عمل باز و بسته کردن یا همان خم و راست کردن زانو را در زاویه معین انجام میدهند.
,عظیمی تاکید کرد: این دستگاه با استفاده از دانش بومی و برای اولین بار در کشور ساخته شده و هزینه دستگاه فیزیوتراپی زانو یا CPM یک ششم نمونه خارجی و به لحاظ کیفیت هم طراز دستگاه های خارجی است.
,وی ادامه داد: کمک به گردش خون ، کاهش درد مفصل و ورم زانو از ویژگی های دستگاه فیزیوتراپی زانو است.
,این مخترع قزوینی اضافه کرد: این دستگاه اکنون برای زانو طراحی شده و به زودی برای بخشهای دیگر بدن نیز طراحی میشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه