پدر علم ژنتیک درگذشت+عکس

پدر علم ژنتیک درگذشت+عکس
«فرد سانگر» بیوشیمیست انگلیسی و پدر علم ژنتیک که برنده دو جایزه نوبل بود، در سن 95 سالگی درگذشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا، دانشگاه کمبریج با انتشار اطلاعیه‌یی، خبر درگذشت پدر علم ژنتیک و از پیشگامان تحقیقات در حوزه نقشه‌برداری از ژنوم انسان را اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

از جمله دستاوردهای «فرد سانگر»، توسعه یک روش سریع تعیین توالی DNA و همکاری با سایر محققان برای کشف ساختار پروتئین‌ها بود.

«سانگر» نخستین جایزه نوبل خود در رشته شیمی را سال 1958 میلادی برای تحقیقات بر روی تعیین ساختار انسولین دریافت کرد و دومین جایزه نوبل نیز 22 سال بعد – سال 1980 میلادی – بدلیل تحقیقات در حوزه DNA به وی اعطا شد.
,
,
,
,
,
, ,

در تاریخ اعطای جایزه نوبل تنها چهار نفر موفق به دریافت دو جایزه شدند.

«کریگ ونتر» از پیشگامان زیست‌شناسی مصنوعی تأکید می‌کند: سانگر یکی از مهمترین و برجسته‌ترین دانشمندان قرن بیستم بود که دو بار، نخست با تعیین توالی انسولین و سپس با روش جدید تعیین توالی DNA جهت تحقیقات علمی در جهان را تغییر داد.

,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه