عادل فردوسی‌پور خانه نشین شد

عادل فردوسی‌پور خانه نشین شد
عادل فردوسی‌پور، مجری و تهیه‌کننده برنامه نود در حین بازی فوتبال به شدت مصدوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شفقنا، او که علاقه زیادی به فوتبال دارد و تقریبا هر روز فوتبال بازی می‌کند، سه‌شنبه گذشته در حین انجام بازی در سالن از ناحیه عضله پای راست خود شدیدا مصدوم شد و یک ماه و نیم نمی‌تواند پا به توپ شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, او که علاقه زیادی به فوتبال دارد و تقریبا هر روز فوتبال بازی می‌کند، سه‌شنبه گذشته در حین انجام بازی در سالن از ناحیه عضله پای راست خود شدیدا مصدوم شد و یک ماه و نیم نمی‌تواند پا به توپ شود.,

فردوسی‌پور نزدیک بود پایش را به تیغ جراحان بسپارد، اما پس از معاینه مشخص شد که نیازی به جراحی ندارد و با فیزیوتراپی بهبود پیدا می‌کند.

,

 

,

عضله ران پای راست فردوسی‌پور پس از زدن ضربه آزاد به دروازه حریف که به گل هم تبدیل شد، دچار پارگی شد.

,

 

,

گفته می‌شود وقتی فردوسی‌پور برای درمان پای خود در کلینیک فیزیوتراپی حضور یافته، مصدومیتش باعث تعجب بیماران حاضر شده است.

,

 

,

وی گفته که پزشک معالج دستور چهار هفته استراحت به او داده است.

,

انتهای پیام/ع

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه