جانشین فرمانده سپاه شهرستان سقز خبر داد:
780 زائر سقزی به حرم مطهر امام خمینی(ره) اعزام می شوند
جانشین فرمانده سپاه سقز از اعزام 720 زائر و 60 نفر عوامل اجرایی به حرم مطهر امام خمینی(ره) در سالگرد رحلت ایشان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از گولان سقز، حق رضا نادرپناه در جلسه ستاد گرامیداشت بیست و ششمین سالروز رحلت بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی با اعلام این خبر اظهار داشت: این تعداد زائر با حضور در مزار شریف و مرقد مطهر حضرت امام (ره)در تهران شنوای سخنان روح بخش مقام معظم رهبری خواهند بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز, .,نادرپناه با اشاره به اینکه زائرین توسط 24 دستگاه اتوبوس به تهران اعزام خواهند شد افزود: در هر اتوبوس یک روحانی و یک پلیس یار نیز حضور دارند و همچنین اکیپ خدماتی، اکیپ راهنمایی و رانندگی، اکیپ امدادی شامل پزشک و پرستار و دیگر عوامل مرتبط از شهرستان به همراه این کاروان جهت رفاه زائران و جلوگیری از هرگونه حادثه ای به همراه کاروان به تهران اعزام می شوند و آیین بدرقه کاروان زائران حضرت امام خمینی(ره) روز چهارشنبه 13 خرداد برگزار می شود.
, .,وی افزود: ارزش، عزت، استقلال و هر آنچه که ما امروز داریم و به آن افتخار می کنیم، متأثر از اقدام الهی حضرت امام (ره) بوده و ایشان بر گردن تمامی امت های بیدار اسلامی و به ویژه مردم ایران حق دارند و لازم است در جهت ادای دین برنامه های امسال با شکوهتر از سال قبل برگزار گردد و ادارات و نهادهای دولتی نیز همگام با قشرهای مختلف مردم حداکثر همراهی در اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی و بخصوص در بحث اعزام کاروان به مرقد حضرت امام خمینی (ره) و همچنین فضاسازی مناسب سطح شهرستان داشته باشند.
, .,علی اکبر ورمقانی فرماندار ویژه سقز نیز طی سخنانی ضمن تسلیت این ایام گفت: در 14 خرداد ماه سال 68 با رحلت امام بزرگوارمان ایران رنگ ماتم به خود گرفت.
, .,ورمقانی با بیان اینکه امام خمینی (ره) قلب تک تک آحاد جامعه را فتح کرد افزود: هر روزی که امام(ره) در جماران جلسه و یا سخنرانی داشتند تن تمامی دشمنان اسلام به لرزه می افتاد.
, .,وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) قدرت بی بدیل جهان است گفت: روز رحلت ایشان در تاریخ پرفراز و نشیب اسلام ثبت شد.
, .,ورمقانی با تاکید براینکه وظیفه ما و تمامی مسئولین و خادمین نظام است که سالگرد ارتحال ملکوتی امام(ره) را باشکوه تر از سالیان گذشته برگزار کنیم اضافه کرد: با حضور در حرم امام خمینی (ره) بار دیگر با آرمانهای ایشان تجدید میثاق می کنیم و این حضور پاسخ کوبنده ای به توطئه های رنگارنگ استکبار جهانی، آمریکا و اسرائیل و یاوه گویان است.
, .,امام جمعه موقت سقز نیز در پایان ضمن تسلیت ایام رحلت و سوگواری امام (ره) اظهار داشت: امام خمینی(ره) از ابتدا تا انتهای عمر پربرکتش، دست از ساده زیستی نکشید و مسلما یکی از ارزشهای باقی مانده و آرمانی از آن امام عزیز، ساده زیستی و بی توجهی ایشان به امور دنیوی بود.
, (, .,حاج ماموستا سید حسین حسینی با بیان اینکه ما نمی توانیم زحمات و سختی های امام(ره) را در زندان، تبعید و دوری از وطن را جبران کنیم افزود: ما اهداف مقدس ایشان را تأیید می کنیم و گرچه هم اکنون در بین ما نیستند اما سخنان گهربار، توصیه ها، سفارشات و زحمات ایشان در راستای حفظ این انقلاب وجود دارد و ما هیچوقت آنها را فراموش نمی کنیم.
, .,ماموستا حسینی همچنین اضافه کرد: رحلت امام خمینی(ره) مصیبت بسیار بزرگی برای ملت ایران بود و خوشبختانه در سایه مقام معظم رهبری راه ایشان ادامه دارد و شاکر امنیت و آسایش کنونی هستیم و امیدواریم تمامی مسلمانان جهان به این امنیت و آسایش دست یابند.
, .,لازم به ذکر است مراسم گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) در روز سه شنبه 12 خردادماه ساعت10:30 صبح در صحن اصلی مسجد جامع برگزار میشود.
, .,انتهای پیام/پ
, /]
ارسال دیدگاه