انتشار گزارش محرمانه پس از ۱۰ سال

سیا باز هم دولت عربستان سعودی را از دست داشتن در حملات ۱۱ سپتامبر مبرا دانست

سیا باز هم دولت عربستان سعودی را از دست داشتن در حملات ۱۱ سپتامبر مبرا دانست
۱۰ سال پس از پایان تحقیق سیا درباره «شکست‌های سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پیش از حملات ۱۱ سپتامبر»، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا گزارشی ۵۰۰ صفحه‌ای در این باره منتشر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا گزارشی 500 صفحه‌ای درباره کمبودها و ناکامی سازمانهای اطلاعاتی این کشور در قبال حملات 11 سپتامبر را منتشر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در حالی که چندی است فشارهای افکار عمومی و فعالان رسانه بر دولت آمریکا برای انتشار گزارش محرمانه سیا در خصوص حملات ۱۱ سپتامبر زیاد شده و افرادی از قبیل سناتور رند پائول نامزد جمهوریخواه انتخابات ۲۰۱۶ هم خواستار انتشار این گزارش شده‌اند، این سازمان گزارشی درباره «ناکامی‌های سازمانهای اطلاعاتی پیش از حملات ۱۱ سپتامبر» منتشر کرد.

,

به گزارش سی‌ان‌ان، در این گزارش ۵۰۰ صفحه‌ای، بازرس کل لیستی از آنچه «مشکلات سیستمیک» سازمان‌های اطلاعاتی خوانده اشاره و همچنین تاکید کرده که این مشکلات سبب از دست دادن و نادیده گرفتن طرح تروریستی اسامه بن لادن برای ربایش هواپیماها و استفاده از آنها به عنوان بمب شد.

,

این شبکه با اعلام اینکه گزارش فوق حاوی «افشاگریهای تازه‌ قابل توجهی نیست»، نوشت: «البته این گزارش به تحلیلهایی بیشتر درباره مشکلات مشابهی که در دیگر تحقیقات دولت درباره ۱۱ سپتامبر منتشر شده، اشاره دارد».

,

در حال تکمیل

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه