تابارز: باید بهتر شویم
پس از پیروزی نامطمئن اروگوئه مقابل جامائیکا، سرمربی این تیم به بازیکنانش هشدار داد تا قدر این سه امتیاز را بدانند و برای بهتر شدن تلاش کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اسکار تابارز سرمربی تیم ملی اروگوئه، پس از برد یک بر صفر تیمش به خبرنگاران گفت: «بازی سختی بود. در ابتدای دیدار بازیکنانم بوضوح غافلگیر شده بودند. سازماندهی تیمی جامائیکا خیلی خوب بود و فشار خوبی بر ما وارد میکردند. وقتی فشار زیاد است، زمان کمتری برای بازی با توپ داری.تیم حریف به راحتی صاحب ضد حمله خواهد شد.»
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسکار تابارز سرمربی تیم ملی اروگوئه، پس از برد یک بر صفر تیمش به خبرنگاران گفت: «بازی سختی بود. در ابتدای دیدار بازیکنانم بوضوح غافلگیر شده بودند. سازماندهی تیمی جامائیکا خیلی خوب بود و فشار خوبی بر ما وارد میکردند. وقتی فشار زیاد است، زمان کمتری برای بازی با توپ داری.تیم حریف به راحتی صاحب ضد حمله خواهد شد.»,وی همچنین با تاکید بر شروع آرام تیمش در این رقابتها افزود: «ما در ضربات آخر دقیق نبودیم. باید هرچه سریعتر برای این جام بهتر شویم.»
,انتهای خبر
, انتهای خبر]
ارسال دیدگاه