مدیرعامل شرکت مس سرچشمه:
افت قیمت مس به دلیل کاهش عرضه و تقاضا است
مدیرعامل شرکت مس سرچشمه گفت: افت قیمت مس به دلیل کاهش عرضه و تقاضا است. ...[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا این روزها خبر افت ۱۵ درصدی قیمت مس به گوش می رسد و این در حالی است که معادن مس کشور تا به امروز چنین افت قیمتی را به خود ندیده بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در سال های گذشته عکس این ماجرا را شاهد بودیم و خبر افزایش قیمت این فلز سرخ ،گوش فلک را کر می کرد به گونه ای که باعث اعتراض فروشندگان ،مسگران و هنرمندان این عرصه شده بود .
,پایگاه اطلاع رسانی کارگران کرمان در پی انتشار خبر افت ۱۵ درصدی قیمت مس در کشور ، به بررسی این موضوع در سطح استان پرداخته است.
, پایگاه اطلاع رسانی کارگران کرمان,امسال در تمامی محصولات فلزی افت قیمت داریم
, امسال در تمامی محصولات فلزی افت قیمت داریم,عبدالعظیم افروز در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، در این رابطه گفت: از یک سال گذشته که قیمت کلیه معادن فلزی پائین آمده، قیمت مس هنوز رشد چندانی نداشته است، مس یکی از تکنولوژی ها ی روز است که همراه با آلیاژها ، کمپونت ها و مواد جدید ارائه می شود هر چند رسانا های آن اندکی تغییر کرده ا ند اما قیمت آن رو به کاهش می باشد.
,رئیس انجمن معادن فلزی در ادامه اذعان کرد: از دیگرعوامل افت قیمت مس ، کاهش تقاضا در بازار داخلی است که علاقه چندانی برای خرید از خود نشان نمی دهند و بازار از محصولات کشورهایی مانند شیلی وچین که تولید انبوه دارند پر شده است و با تغییر نوسانات درعرضه وتقاضا ، کاهش یا افزایش تولید دارند که به تبع آن قیمت مس هم افت خواهد داشت.
,وی در ادامه به نقش تاثیر گذار بازارهای جهانی در افت قیمت اشاره کرد وگفت: چین که به عنوان مصرف کننده اصلی مس و معادن فلزی در دنیا شناخته شده است، در حال حاضرکمترین درخواست را برای خرید مس دارد در حالی که در گذشته چین به قصد رشد اقتصادی دست به تغییراتی می زد که مقدار تقاضا برای خرید صنایع فلزی زیاد می شد و این مسئله باعث افزایش قیمت مس می شد اما در حال حاضر حتی چین هم برای خرید مس علاقه ای ندارد.
,شاهد افت قیمت مس در ۱۵ سال گذشته هم بوده ایم
, شاهد افت قیمت مس در ۱۵ سال گذشته هم بوده ایم,افروز با بیان اینکه در ۱۵سال گذشته هم این افت قیمت در مس وجود داشته است ، گفت : قیمت مس در آن زمان به نصف رسید اما دوباره به نرخ اصلی خود بازگشت که این به دلیل ورود کارخانه های بزرگ شیلی به عرصه تولید بود، لذا عرضه زیاد شد و ما دچار افت قیمت شدیم ، البته این افت وخیز ها طبیعی است .
,رئیس انجمن معادن فلزی در ادامه تصریح کرد : با وجود تحریم ها مس سرچشمه به دلیل اینکه خریداران تحت فشار هستند فروش خوبی ندارد و این یک مشکل بزرگ در بازار ایران است چرا که سهم ایران در بازار جهانی کم است که این سهم برای مس صفر درصد و برای آهن ۵ درصد است.
,وی درخصوص قیمت فعلی مس ، گفت : درحال حاضر یک واحد مس ۵ هزار و ۷۰۰ تومان است که در سال گذشته ۶ تا ۷ هزار تومان بوده است به همین دلیل انبارهای ما پراز محصولات مس است که بازاری برای فروش آن ها نیست.
,کاهش قیمت مس تاثیری بر حقوق ومزایای کارگران نداشته است
, کاهش قیمت مس تاثیری بر حقوق ومزایای کارگران نداشته است,میر افضلی مدیرعامل شرکت مس سرچشمه به خبرنگار کارگران کرمان ، گفت : افت قیمت مس وابسته به بازار های جهانی است که این مسئله بر تقاضا ، بازار و سهام تاثیر بسزایی دارد و این چندمین سال است که همچنان با افت قیمت مس روبه رو هستیم.
,مدیر عامل مس سرچشمه در رابطه با تاثیر افت قیمت مس بر کارگران ، گفت : باتوجه به اینکه کاهش قیمت مس در چند سال اخیر تشدید شده است اما در بحث حقوق و مزایا بر کارگران کوچکترین تاثیری نداشته است.
,وی عنوان کرد: کاهش قیمت مس به دلیل افت عرضه و تقاضاست ، هرزمان که تقاضا زیاد شود افزایش قیمت خواهد بود و با کمبود خریدار و کاهش تقاضا افت قیمت ایجاد می شود.
,هرگونه افزایش و افت قیمت مربوط به عرضه و تقاضا است
, هرگونه افزایش و افت قیمت مربوط به عرضه و تقاضا است ,یکی از مسئولین شرکت مس باهنر کرمان که تمایلی به فاش شدن نامش نداشت به خبر نگار ما ، گفت : از اواخر دی ماه سال گذشته تا فروردین سال جاری افزایش قیمت مس را داشتیم که سیر صعودی خود را تجربه می کرد اما به یکباره دچار افت شدید قیمت شدیم.
,این مقام مسئول با بیان اینکه شیلی رقیب بزرگ در عرصه تولید مس برای ایران محسوب می شود، گفت : شیلی بزرگترین معادن فلزی را در دنیا دارد و تولید کننده مس است که هم در صنایع وهم در تولیدات نقش مهمی را بازی می کند لذا هرگونه تحول درعرضه و تقاضا باعث تنش در سطح بین الملل می شود.
,المین عملا مبنای قیمت گذاری است
, المین عملا مبنای قیمت گذاری است,علی اکبرمشرفی رئیس خانه صنعت معدن تجارت در خصوص افت قیمت مس به خبر نگار ما ، گفت : در حال حاضر مواد اولیه در دنیا به شدت دچار افت قیمت شدند که عواملی چون نرخ ارز و میزان مصرف بسیار بر این مواد تاثیر گذارهستند.
,مشرفی رئیس خانه صنعت و معدن با بیان اینکه المین عملا مبنای قیمت گذاری است ، گفت : واحد محاسبه المین در لندن است و مرتب براساس قیمت روز جهان در حال تغییر می باشد ، مس از المنت هایی است که مصرفش در دنیا رو به افزایش نیست ، به عبارت دیگر بعد از استخراج مس از معادن و استفاده اولیه ازآن ،می تواند دوباره به چرخه مصرف از طریق بازیافت برگردد ، هرگز مواد اصلی مس با بازیافت از بین نمی روند .
,رئیس خانه صنعت و معدن با اشاره به اینکه فروش مس نمی تواند در دنیا افزایش پیدا کند ، اظهار کرد : قیمت مواد اولیه هر روز دست خوش تغییرات است و ما نمی توانیم برنامه ریزی دقیقی برای صادرات مس از طرق فروش مواد اولیه به صورت سنگ مس و مس خام و کاتد داشته باشیم.
,به جای صادرات مس کاتدی باید فرآورده های مسی را صادر کنیم
, به جای صادرات مس کاتدی باید فرآورده های مسی را صادر کنیم,وی با بیان اینکه باید صادرات خود را از مواد اولیه به فراورده های مسی تغییر دهیم ، ابراز کرد : با توجه به اینکه در ایران هنوز انرژی و منابع انسانی خیلی ارزان است و ما از مزیت های خوبی برخوردارهستیم ، می توانیم از ارزش افزوده ناشی از کار روی مس در آمد زایی ایجاد کنیم و قدرت رقابی خود را در جهان افزایش دهیم.
,مشرفی در ادامه تصریح کرد :حساب باز کردن بر روی قیمت های المین مواد فلزی یا سایر مواد اولیه و حتی لمپ ها امری نادرست است زیرا با کوچکترین تغییرات قیمت و میزان مصرف در دنیا ما و کشورهایی که به فروش مواد اولیه وابستگی دارند دچار مشکل می شوند.
,رئیس خانه صنعت ، معدن ،تجارت در پایان خاطر نشان کرد : ما امیدواریم به جای اینکه مس خام را به صورت کاتدی به فروش برسانیم ، فراورده های مسی را تولید و صادر کنیم تا در آینده این مشکلات و افت قیمت ها گریبان گیر ما نشوند .
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه