فرماندهی انتطامی بندرانزلی خبر داد:

غرق شدن جوان سیرجانی در ساحل انزلی

غرق شدن جوان سیرجانی در ساحل انزلی
سرهنگ هرمز عشقی گفت: با اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110مبنی بر وقوع یک فقره غرق شدگی در "ساحل طالب آباد،" عوامل پاسگاه حسن رود برای بررسی موضوع سریعاً به محل اعزام شدند و بر این اساس جسد یک جوان 29 ساله سیرجانی از آب گرفته شد.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری افق انزلی ، فرمانده انتظامی شهرستان بندر انزلی در تشریح این خبر گفت: با اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110مبنی بر وقوع یک فقره غرق شدگی در "ساحل طالب آباد،" عوامل پاسگاه حسن رود برای بررسی موضوع سریعاً به محل اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری افق انزلی ,
سرهنگ "هرمز عشقی" افزود: در برررسی های به عمل آمده توسط عوامل انتظامی در محل مشخص شد جوانی29 ساله که راننده کامیون بوده حوالی ساعت 2100به همراه 2 تن از دوستانش جهت شنا به ساحلی خارج از طرح های سالم سازی  وارد می شود و به دلیل عدم آشنایی با فنون شنا ونیز شنا در منطقه خطر آفرین دچار غرق شدگی می گردد.
,
وی ادامه داد:جسد این جوان پس از 24ساعت و با کمک خانواده وی در حین گشت زنی در دریا در فاصله یک کیلومتری از ساحل از آب گرفته شد.
,
فرمانده انتظامی شهرستان بندر انزلی با اشاره به آغاز تعطیلات تابستانی و تمایل مسافرین به شنا و بهره بردن از موهبت دریا به شهروندان توصیه کرد:که از طرح های سالم سازی دریا استفاده نموده و حتی با وجود تسلط به فن شنا از شنا در مناطق خطر آفرین جدا  اجتناب نمایند. 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه