درتایبادبرگزارشد؛
همایش مدیریت مصرف آب در روستاها
همایش مدیریت مصرف آب در روستاها باحضور روحانیون و ائمه جماعات تشیع و تسنن ، در شهرستان تایباد برگزارشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تایبادخبر، روحانیون و ائمه جماعات تشیع و تسنن روستاهای شهرستان تایباد و روسای شوراهای اسلامی و دهیاران روستاهای این شهرستان در همایشی مشترک با عنوان مدیریت مصرف آب شرب در روستاها، در جریان وضعیت بحرانی آب و روش های مدیریت مصرف آن قرار گرفتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,فرماندار تایباد در این همایش با قدردانی از خدمات امور آبفار شهرستان به روستاییان، گفت: وضعیت بحرانی آب می طلبد تا روحانیون و دیگر شخصت های تأثیرگذار محلی، نسبت به آگاهی بخشی جامعه به ویژه مردم شریف روستاها اهتمام بیشتری داشته باشند.
,مولوی توکلی امام جمعه اهل تسنن شهرستان تایباد نیز بر ضرورت فرهنگ سازی مصرف بهینه آب شرب در بین مردم روستاها تأکید کرد.
,سجادی نژاد رئیس اداره تبلیغات اسلامی تایباد هم در سخنانی، خواستار توجه بیش از پیش ائمه جماعات روستاهای این شهرستان به موضوع مصرف بهینه آب در بین مردم شد.
,دبیر امور فرهنگی شرکت های تابعه وزارت نیرو در خراسان رضوی نیز در این همایش به اهمیت بحث آب در آیات و روایت اشاره کرد و راه برون رفت از شرایط بحرانی آب را همکاری مردم با خادمان خود در شرکت آب و فاضلاب روستایی ذکر کرد.
,مدیر امور آبفار تایباد ، با ارائه گزارشی از وضعیت آب شرب روستاهای این شهرستان، گفت: در حال حاضر بیش از ۹ هزار مشترک، از خدمات امور آبفار شهرستان تایباد بهره مند هستند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه