تفاهم‌نامه همکاری بسیج اصناف و کمیته امداد با هدف ایجاد مراکز نیکوکاری

تفاهم‌نامه همکاری بسیج اصناف و کمیته امداد با هدف ایجاد مراکز نیکوکاری
تفاهم نامه با هدف ترویج فرهنگ انفاق و ایجاد مراکز نیکوکاری در اصناف و بازار، بین بسیج اصناف و کمیته امداد امام خمینی(ره) به امضا رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل سایت خبری "رازق"، روز گذشته تفاهم نامه‌ همکاری در خصوص ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری و ایجاد مراکز نیکوکاری در اصناف و بازار بین سازمان بسیج اصناف و کیمیته امداد امام (ره) به امضاء رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,

یکی از اهداف این تفاهم نامه شناخت خیرین و نیکوکاران بازار و جذب آنها به منظور کمک به ایتام و نیازمندان و نیز کمک به کسبه‌ای که دچار مشکلات مالی شده‌اند، است.

,

احیاء و تقویت کارکردهای بسیج در عرصه اجتماعی به منظور تقویت احسان و نیکوکاری، فرهنگسازی در خصوص اهتمام مردم بر پرداخت وجوهات شرعی واجب و مستحب در طول سال جهت رفع مشکلات نیازمندان محله ها، بستر سازی به منظور ایفای نقش بسیج به عنوان یکی از نهاد های موثر در اصناف و .... از دیگر اهداف این دو ارگان در خصوص امضاء این تفاهم نامه است.

,

این تفاهم نامه قرار است با عمل هر دو ارگان به یک سری از تعهدات انجام شود. برنامه‌ریزی جهت شناسایی و جذب خیرین در راستای توسعه مشارکت‌های مردمی و همکاری در جمع آوری و توزیع کمک‌های مردمی از تعهدات مشترک آنهاست.

,

براساس این تفاهمنامه، تمامی تعهدات در قالب همکاری های مشترک کار گروهی ستادی و استانی نمایندگان هر دو دستگاه صورت خواهد گرفت و کار گروه استانی و ستادی مسئول ارائه گزارش و عملکرد وضعیت خواهند بود.

,

همچنین مدت اجرای این تفاهمنامه دو سال است که در صورت توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه