آخرین اخبار سانحه دریایی

ناخدای لنج دیلمی در سانحه دریایی مسیر کویت کشته شد

ناخدای لنج دیلمی در سانحه دریایی مسیر کویت کشته شد
در سانحه ای که نیمه شب دوشنبه 19/9/92 در مسیر کویت به دیلم برای یک فروند لنج تجاری پیش آمد، ناخدای لنج کشته و یکی از ملوان ها مفقود شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از عصر دیلم ، حمید علیپور رئیس تعاونی لنجداران دیلم  ماجرا را اینگونه تشریح می کند:

شب حادثه بدلیل طوفانی شدن دریا، موتور لنج حادثه دیده از کار می افتد و ناخدای لنج، مرحوم یوسف صالحیان از لنج های مسیر دیلم تقاضای کمک می کند. پس از تماس های مکرر یکی از لنج های دیلمی که از دبی به دیلم می آمده است در حوالی خارگ صدای کمک خواهی لنج سیب دیده را دریافت می کند و به سمت آن راه می افتد و بوسیله طناب سعی می کند لنج آسیب دیده را به سمت خشکی منتقل کند.

ولی طوفان و امواج شدید، طناب را پاره و لنج دوم راهم دچار حادثه می کند . در این هنگام با خاموش شدن موتور لنج ها ارتباط رادیویی لنج ها هم قطع می شود و ناخدای لنج دوم سعی می کند با آتش زدن پتوهای موجود در لنج توجه دیگر لنج ها را جلب کند.

با این اقدام لنج های ماهیگیری اطراف به سمت آنها حرکت کرده ، ناخدا و ملوانان لنج دوم را نجات می دهند. ولی ناخدا و ملوان لنج اول که حاضر به ترک لنج نبوده اند مفقود می شوند.

پس از این حادثه با اعلام مالک یکی از لنج های آسیب دیده و هماهنگی های صورت گرفته از طرف فرمانداری و اداره بندر دیلم دو فروند هلی کوپتر به سمت منطقه اعزام می شود که متاسفانه  بدلیل طوفانی بودن هوا موفق به یافتن مفقودین نمی شود.

در روزهای بعد با تلاش های تعاونی لنج داران و هماهنگی مسئولین شهرستان 4 شناور هم به منطقه حادثه اعزام شدند که متاسفانه اینبار هم نتیجه خاصی حاصل نشد و و موفق به یافتن مفقودین نشدند.


با پیگیری های مکرر و گشت های صورت گرفته در منطقه حادثه، ظهر امروز 23/آذر/92 جسد یکی از مفقودین پیدا و با پیگیری اداره بندر به پزشک قانونی گناوه منتقل شد. پس از شناسایی این جسد توسط خانواده مفقودین، معلوم شد که جسد فوق متعلق به یوسف صالحیان ناخدای لنج آسیب دیده بوده است.

گفتنی است که لنج های حادثه دیده متعلق به موسی یوسفانی و مجید الله یاری ساکن دیلم بوده اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه