داعش:حملات بهعربستان را تشدیدمیکنیم
داعش در پیامی صوتی ضمن قبول مسئولیت حمله به مسجد ابها در استان عسیر عربستان، تهدید کرد که حملات خود در این کشور را تشدید می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا در این پیام که در یکی از صفحات متعلق به داعش در توئیتر منتشر شده تاکید شده که ریاض هزینه همراهی با آمریکا در حملات علیه داعش در عراق و سوریه را پرداخت خواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,به گزارش فارس انفجار در مسجد شهر «ابها» در استان «عسیر» عربستان منجر به کشته شدن 17 نفر از نظامیان سعودی که در این مسجد نماز میخواندند، شد.
,اوایل خرداد ماه گذشته، گروه موسوم به دولت اسلامی مسئولیت یک انفجار انتحاری در مسجدی در شهر قطیف عربستان را بر عهده گرفته بود. در این انفجار تروریستی نیز 21 نفر کشته و 123 نفر مجروح شدند.
,این در حالی است برخی از مقامهای اطلاعاتی در آمریکا خبر دادند که گروه تروریستی داعش با تغییر راهبرد عملیاتی، به دنبال افزایش تلفات در مناطق فعال خواهد بود.
,انتهای پیام/بخ
]
ارسال دیدگاه