محرومیت هافبک پرسپولیس تا اطلاع ثانوی
دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامهای به دبیرسازمان لیگ حرفهای، اعلام کرد که قاسم دهنوی حق حضور در مسابقات رسمی را نخواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامه ای به دبیرسازمان لیگ حرفه ای، اعلام کرد که قاسم دهنوی حق حضور در مسابقات رسمی را نخواهد داشت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامه اش به دبیرسازمان لیگ حرفه ای، نوشته است: با توجه به عدم اجرای دادنامه صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون بابت دعوی مطالبه وجه باشگاه سپاهان اصفهان به طرفیت قاسم دهنوی، بازیکن تیم پرسپولیس صادره شده تا زمان کسب رضایت خواهان از جانب قاسم دهنوی، کلیه فعالیتهای فوتبالی و مرتبط با فوتبال اعم از حضور در مسابقات رسمی و همراهی تیمش، به حالت تعلیق درآمده و این بازیکن حق حضور در مسابقات رسمی را نخواهد داشت. شدیدتر خواهد بود. این رای قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.
,انتهای پیام/ی
]
ارسال دیدگاه