فانوس به دستان من تو من کار می کنند
وضعیت انتهای جدول کماکان از پیچیدگ خاصی برخوردار است.دو تیم به صورت مستقیم سقوط می کنند و تیم سوم به مرحله پلی آف می رود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااز این روز سه خانه انتهایی بوی سقوط می دهند اما فاصله تیم ها به گونه ای است که طی دو هفته می شود شاهد یک زلزله تمام عیار در ان منطقه بود. تا پایان هفته بیستم و از روی کاغذ دو تیم فجر و مس مدعیان اصلی سقوط هستند. دو تیمی که چندین هفته است در خانه های پانزدهم و شانزدهم جا خوش کردند و هیچ نشانه ای از بهبودی در روند کارشان نیست. فجر این هفته با سه گل در اصفهان شکست خورد تا مشخص شود با وجود همه تلاشی که محمود یاوری در حال انجامش است بعید است فجر در لیگ چهاردهم حضور داشته باشد.با این باخت سنگین پس از مدت ها فجر به خانه انتهایی جدول سقوط کرد و مس با یک پله صعود به خانه پانزدهم آمد. اما وضع مس می توانست بهتر از این هم باشد.شاگردان پرویز مظلومی تا دقیقه 95 فاتح بازی با تراکتورسازی بودند اما سرانجام حملات پر دامنه تراکتور موجب شد علی کریمی تیر خلاص را به قلب کرمانی ها شلیک کند.اگر مس یک دقیقه مقاومت می کرد هم اکنون با دو پله صعود در رتبه چهاردهم بود. با این وجود کرمانی ها نشان دادند که با یک پیروزی از 20 مسابقه،بدترین کارنامه را بین همه تیم های لیگ برتری دارند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,نزدیک ترین تیم به دو تیم انتهایی جدول ذوب اهن است.ذوبی ها پس از اخراج لوکا امید فراوانی را داشتند تا با تقوی نتایج خوبی را بگیرند اما دو بازی و تنها یک امتیاز، استارت تقوی با ذوب اهن بوده است. در این هفته ذوب در خانه سایپا با یک گل شکست خورد تا ترس سقوط مجددا سراغ آنها بیاید. اگر تقوی نتواند تیمش را بالا بکشد شاید انها برای سال دوم به پلی آف بروند.البته اگر خوش شانس باشند و کارشان به سقوط مستقیم نکشد.
,راه اهن سورینت و صبا هم دو تیم دیگری هستند که در منطقه خطر زندگی می کنند. راه اهنی ها این هفته دست به کار بزرگی زدند و موفق شدند فولاد را در اهواز متوقف کنند اما صبا و صمد تقریبا شاهکار کردند.مرفاوی که در چهار هفته ابتدایی حضورش چهار بار طعم باخت را چشیده بود در تبریز از سد فولادگستر گذشت و با این سه امتیاز گرانقیمت تا رده دوازدهم بالا رفت.
,با این وجود فشردگی امتیازات بین تیم های قعر نشین بسیار بالاست.اگر وضعیت به همین صورت تا هفته سی ام پیش برود شاید امسال نخستین سالی باشد که در هفته پایانی وضعیتی دو و نیم تیم سقوط کننده مشخص می شود.
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه