پارلمان ترکیه اعزام نیروی نظامی به سوریه و عراق را تمدید کرد

پارلمان ترکیه اعزام نیروی نظامی به سوریه و عراق را تمدید کرد
پارلمان ترکیه با وجود مخالفت حزب دموکراتیک خلق (نزدیک به کردها) طرح اعزام نیروی نظامی به سوریه و عراق را تمدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانانشست روز گذشته پارلمان ترکیه برای بررسی اعزام نیرو به خارج از مرزهای این کشور با تمدید مهلت اعزام نیرو به سوریه و عراق پایان یافت و این طرح "گامی ضروری برای حمایت از امنیت ملی ترکیه" خوانده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حزب عدالت و توسعه حاکم به همراه دو حزب حرکت ملی‌گرا و مردم جمهوریخواه با دادن رای مثبت به این طرح، اعزام نیرو به خارج از مرزهای ترکیه را برای یک سال دیگر تمدید کردند.

,

به گزارش ایسنااین طرح سال گذشته با پیشنهاد حزب عدالت و توسعه تصویب شد و بر اساس آن ارتش این کشور حق دارد که برای انجام عملیات نظامی وارد خاک سوریه و یا عراق شود. مهلت طرح اعزام نیرو به خارج از مرزهای ترکیه یک ماه دیگر به پایان می‌رسد.

,

 

,

آنکارا در هفته‌های گذشته نقش خود را در ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش گسترش داده و گفته می‌شود که این اقدام ترکیه برای بازماندن دست دست ارتش این کشور جهت مبارزه با شبه نظامیان کرد پ.ک.ک در سوریه و عراق است.

,

انتهای پیام/پ

]
  • برچسب ها

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه