یوسف قاسمی و اسماعیل بابایی به اجماع می رسند+ عکس
اولین جلسه رسمی هم اندیشی و رویارویی یوسف قاسمی و اسماعیل بابایی که هر دو از کاندیداهای احتمالی نمایندگی مجلس شورای اسلامی دوره دهم در این دو شهرستان می باشند در منزل نامدار آراسته عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، اولین جلسه رسمی هم اندیشی و رویارویی یوسف قاسمی نماینده سابق شهرستان های لاهیجان و سیاهکل و اسماعیل بابایی که هر دو از کاندیداهای احتمالی نمایندگی مجلس شورای اسلامی دوره دهم در این دو شهرستان می باشند در منزل نامدار آراسته عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل, ، اولین جلسه رسمی هم اندیشی و رویارویی یوسف قاسمی نماینده سابق شهرستان های لاهیجان و سیاهکل و اسماعیل بابایی که هر دو از کاندیداهای احتمالی نمایندگی مجلس شورای اسلامی دوره دهم در این دو شهرستان می باشند در منزل نامدار آراسته عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل برگزار شد., ,
,
, آراسته در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت: از آنجایی که انتخابات در حوزه لاهیجان، سیاهکل، دیلمان و رودبنه نایب قهرمان ندارد؛ از این دو نامزد احتمالی خواسته شد تا یکی به نفع دیگری کنار برود و به اجماع برسند.
, درسیاهکل,وی ضمن اشاره به سال همدلی و همزبانی، نتیجه نهایی این حرکت بزرگ را به جلسات بعدی که به آینده ای نزدیک موکول شده است عنوان کرد.
,عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل گفت: تمامی تلاش خود را جهت پرشور شدن انتخابات و حضور حداکثری مردم پای صندوق های رأی به کار می گیریم زیرا این کار موجب اتحاد بیشتر مردم با یکدیگر و افزایش قدرت نظام اسلامی در سطح جهان خواهد شد.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه