رئیس سازمان حج و زیارت:
29 مصدوم ایرانی به کاروان های زیارتی خود برگشتند/ نمی گذاریم حقی از جانباختگان ضایع شود
رئیس سازمان حج و زیارت در یک گفتگوی خبری در سیمای کشورمان در خصوص آخرین وضعیت مصدومان و جانباختگان ایرانی حادثه مکه توضیحاتی را بیان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید اوحدی، معاون وزیر و رئیس سازمان حج و زیارت در گفتگوی خبری شبکه دو سیما در توضیح آخرین وضعیت مصدومان کشورمان حادثه سقوط جرثقیل در مکه گفت: کمیته پیگیری مسائل حقوقی جانباختگان و مصدومان این حادثه متشکل از سرکنسولگری و سفیر ایران در ریاض، سازمان حج و زیارت،بعثه رهبر معظم انقلاب تشکیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: پرونده همه مجروحین و جانباختگان با همت سازمان حج و زیارت و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی با کمک وکیلی که در خصوص همین موضوع گرفت شد بصورت کامل و جامع تشکیل و تکمیل شد و آماده ارائه به دستگاه قضائی به منظور احقاق حق حادثه دیدگان کشورمان است.
,اوحدی گفت: اجازه نخواهیم داد حق و حقوق جانباختگان و مجروحین ایرانی حادثه مکه ضایع شود.
,رییس سازمان حج و زیارت کشورمان با تایید کشته شدن 170 نفر در این حادثه تصریح کرد: از میان 32 مصدوم ایرانی حادثه مکه 29 نفر با همت متخصصان و پزشکان ایرانی که در 4 بیمارستان عربستان حضور داشتند مداوا و به سلامت به کاروان های خود برگشتند و فقط 3 زائر مصدوم کشورمان در بیمارستان های عربستان بستری هستند.
,وی گفت: حال عمومی سه زائر مصدوم کشورمان مناسب است و به زودی با اعزام آمبولانس و پزشک مخصوص آنها را به بیمارستان های ایران خواهیم آورد.
,اوحدی با اشاره به ماجرای مداوای یک زن سنی که می بایست قطع عضو می شد توسط متخصصان کشورمان گفت: تلاش پزشکان هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در حادثه مکه بی نظیر و بیاد ماندگار بود.
,رییس سازمان حج و زیارت کشورمان از پرداخت غرامت و دیه به خانواده جانباختگان و نقص عضو شدگان این حادثه از سوی دفتر پادشاه عربستان خبر داد.
,انتهای پیام/ع
]
ارسال دیدگاه