آیت الله خاتمی در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛

نظام اسلامی آل سعود را رها نکند/ تمام همت آل سعود طفل کشی و کشتار مردم مظلوم یمن است

نظام اسلامی آل سعود را رها نکند/ تمام همت آل سعود طفل کشی و کشتار مردم مظلوم یمن است
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فاجعه تلخ و اسفناک منی،گفت: تمام همت آل سعود طفل کشی و کشتار مردم مظلوم یمن است و از این رو نظام اسلامی به دلیل وقوع این جنایات آل سعود را رها نکند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت قم فردا،آیت الله سید احمد خاتمی ظهر امروز در حاشیه مراسم تجمع اساتید و طلاب حوزه علمیه قم که  به مناسبت فاجعه اسفناک منی در مدرسه فیضیه قم برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به  این حادثه تلخ، اظهار داشت:عوامل حج یا می دانستند این حرکت فاجعه آفرین است و یا نمی دانستند،اگر می دانستند که فاجعه رخ خواهد داد و اقدام به بستن راه ها نمودند مجرم و خائن هستند، اگر هم نمی دانستند حداقل بی عرضه  و بی لیاقت در مدیریت حج هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,

وی با بیان اینکه  تمام همت آل سعود طفل کشی و کشتار مردم مظلوم یمن است،افزود: سعودی ها بهترین نیروهایشان را به یمن فرستاده اند و عده ای بی تجربه را اینجا گذاشته اند.

,

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد:روز حادثه شاه سعودی گفت که همچنان به یمن حمله خواهیم کرد،اینها در ماه  حرام به یمن حمله کرده اند و از طرفی این فاجعه رخ داده است.

,

وی ادامه داد:تا بعداظهر  همان روز بعضی از جنازه ها روی زمین بودند،قطعا  اگر زود دست به کار می شدند و امداد رسانی های لازم را انجام می دادند تعداد زیادی از مصدومین  نجات پیدا می کردند.

,

آیت الله خاتمی با اشاره به این اجتماع با شکوه که از سوی طلاب،علما و بزرگان جهت همدری با مسلمانان جهان و داغ دیدگان کشورمان برگزار شد،خاطر نشان ساخت: تقاضا داریم نظام اسلامی ما در این حادثه آل سعود را رها نکند زیرا اینجا جای گرفتن  حقمان از آل سعود است و آنها باید تقاص جنایاتشان در این حادثه  و در یمن را پس دهند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه