مدیرکل عربی خبرگزاری فارس در گفت‌وگو با دانا:

سعودی ها از فعالیت خبرگزاری فارس احساس خطر کردند/ 40 در صد مخاطبان عرب زبان خبرگزاری فارس عربستانی هستند

سعودی ها از فعالیت خبرگزاری فارس احساس خطر کردند/ 40 در صد مخاطبان عرب زبان خبرگزاری فارس عربستانی هستند
آنالیز ها نشان می دهد که در یک ماه گذشته کشور آلمان، جایگاه عربستان را در تعدد مخاطبان عرب زبان ما گرفته است و همین مورد روشن می سازد که اکثر کاربران ما در این منطقه، از فیلتر شکن های کشور آلمان برای ورود به این بخش سایت استفاده می کنند
[

علاء نقی زاده مدیرکل عربی خبرگزاری فارس در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا در رابطه با فیلترینگ بخش عربی این خبرگزاری در کشور عربستان اظهار کرد: تقریبا نزدیک به یک ماه پیش بخش عربی خبرگزاری فارس در کشور عربستان فیلتر شد و ما امیدوار بودیم که این مشکل در آینده نزدیک مرتفع شود؛ با توجه به فاجعه اخیر منا، پوشش خبری وقایع مربوط به این حادثه به شدت برای ما حائز اهمیت بود و تا آخرین پیگیری هایی که شب گذشته خبرنگار مستقر ما در عربستان انجام داده است؛ نشان می دهد متاسفانه مشکل فیلترینگ کماکان پا برجاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

نقی زاده در رابطه با آغاز فیلترینگ خبرگزاری فارس در عربستان عنوان کرد: به سبب پتانسیلی که خبرگزاری فارس در حیطه خبررسانی دارا است و بالطبع این ویژگی در بخش عربی خبرگزاری نیز به چشم می خورد؛ عربستانی ها به شدت احساس خطر کردند؛ خصوصا از زمانی که اخبار مربوط به یمن را تحت پوشش قرار دادیم نگرانی آن ها بیشتر شد و سرانجام اقدام به فیلتر کردند. عربستان همواره در صدر جدول بازدید کننده ها قرار داشت؛ حدود چهل درصد از مخاطبان ما در این کشور بودند و جایگاه خوبی که ما در کشورشان کسب کرده بودیم منجر به این اقدام از سوی آن ها شد.

,

 

,

نقی زاده همچنین در پاسخ به این پرسش که عملکرد خبرگزاری فارس در پوشش خبری فاجعه منا؛ می توانست چه نقشی را در رویکرد عربستانی ها داشته باشد گفت: ما نقش بسیار مهمی در دروغ پراکنی های آن ها خواهیم داشت؛ البته همین حالا بخشی از مخاطبانمان با استفاده از فیلترشکن وارد درگاه سایت می شوند؛ آنالیز ها نشان می دهد که در یک ماه گذشته کشور آلمان، جایگاه عربستان را در تعدد مخاطبان عرب زبان ما گرفته است و همین مورد روشن می سازد که اکثر کاربران ما در این منطقه، از فیلتر شکن های کشور آلمان برای ورود به این بخش سایت استفاده می کنند؛ نکته ای که وجود دارد این است که در این کشور ما را رصد می کنند و به هر حال تاثیری که ما در آن منطقه داریم؛ اجتناب ناپذیر است و می تواند در عملکرد آن ها، بعد از فاجعه منا نیز تاثیر گذار باشد.

,

 

,

همچنین علا نقی زاده درباره زمان حل معضل فیلترینگ خبرگزاری فارس در عربستان خاطر نشان کرد: بعید می دانم این مشکل، به زودی رفع شود؛ در حال حاضر که عربستانی ها روز به روز فیلترینگ خود را آپدیت می کنند، البته با توجه به این که ما اخبار و مطالب خود را در توئیتر و سایر شبکه های اجتماعی منتشر می کنیم تا حدودی با اقدام آن ها مقابله کرده ایم و نگرانی عمده ای بابت عدم دریافت مطالب برای مخاطبان نخواهیم داشت.

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه