مدیر کل حمل و نقل کرمانشاه:

26 درصد ترانزیت کالا در کشور از طریق مرز پرویز خان انجام شد/ پرویز خان نخستین مرز ترانزیت کالا در کشور

26 درصد ترانزیت کالا در کشور از طریق مرز پرویز خان انجام شد/ پرویز خان نخستین مرز ترانزیت کالا در کشور
مدیر کل حمل و نقل استان کرمانشاه گفت: در طول شش ماه امسال، 26 درصد ترانزیت کالا از طریق مرز پرویز خان انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن خسروانی در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، مرز پرویزخان را فعالترین مرز کشور در زمینه ترانزیت کالا خواند و با اشاره به اینکه مرز پرویز خان 26 درصد ترانزیت کالا را به خود اختصاص داده اظهار داشت: در این مرز بیش از یک میلیون و 557 هزار تن کالا از ابتدای سال جابه جا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس, پاک پرس,

مدیر کل حمل و نقل استان کرمانشاه بیان کرد: بعد از مرز پرویزخان، مرزهای بندرعباس، باشماق، بازرگان و لطف آباد به ترتیب با 24، 14، 11 و پنج درصد به عنوان فعالترین مرزهای کشور در امر ورود کالاهای ترانزیتی به شمار می روند.

,

خسروانی گفت: 80 درصد کل ترانزیت از پنج مرز فوق و تنها 20 درصد از طریق مرزهای سرخس، تمرچین، بندر انزلی، جلفا و بیله سوار انجام می شود.

,

وی با اشاره به اینکه بیشترین حجم مسیرهای پر تردد کالا در مرز پرویزخان به بندر امام است افزود: عمده ترین کالاهای عبوری از کشور شامل مواد نفتی، انواع پنبه و ترکیبات شیمیایی است.

,

مدیر کل حمل و نقل استان کرمانشاه خاطر نشان کد: در طول شش ماه امسال  شش هزار و 53 هزار تن کالا از کشور ترانزیت شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 6.8 درصد کاهش داشته است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه