مسئول سازمان اردویی راهیان نور کرمانشاه:
100 هزار دانش آموز از مناطق عملیاتی کرمانشاه بازدید می کنند/ آغاز اردوهای راهیان نور
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: در قالب طرح مادگی دفاعی، 118 هزار دانش آموز از سراسر کشور از مناطق عملیاتی کرمانشاه بازدید می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علی یوسفی راد در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، با اشاره به آغاز اردوهای راهیان نور دانش آموزی اظهار داشت: در روز یازدهم مهر ماه نخستین کاروان دانش آموزان دختر استان به مناطق عملیاتی کرمانشاه اعزام شدند و همزمان این مناطق پذیرای زائران از دیگر استانها بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,,
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه بیان کرد: در روز یازدهم مهر ماه دانش آموزانی از استانهای تهران، گیلان، گلستان و همدان به کرمانشاه اعزام شدند و از مناطق عملیاتی غرب بازدید کردند.
,,
سرهنگ یوسفی راد گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده امسال 30 هزار دانش آموز دختر و پسر از مناطق عملیاتی غرب و جنوب در قالب طرح آمادگی دفاعی بازدید می کنند.
,,
وی افزود: در نخستین فاز از این بازدیدها در مجموع 118 هزار دانش آموز از سراسر کشور از مناطق عملیاتی استان بازدید می کنند.
,,
سرهنگ یوسفی راد خاطر نشان کرد: دانش آموزان در حضور دو روزه خود در مناطق عملیاتی از رزمایش فرهنگی افلاکیان نیز که بازسازی عملیاتهای دوران دفاع مقدس است بازدید می کنند.
,,
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه بیان کرد: در یادمان ها و زیارتگاه های استان، علاوه بر برپایی ایستگاه های صلواتی، خادمین نیز آماده ارائه خدمات هستند.
]
ارسال دیدگاه