محمد غرضی در گفت‌وگو با دانا:

اعتماد کردن به آمریکا مثل شکست خوردن است

اعتماد کردن به آمریکا مثل شکست خوردن است
سید محمد غرضی اظهار داشت: بنده شخصا به هیچ وجه به کسی اعتماد نمی کنم؛ بنده تعامل را پیشنهاد می دهم، اگر جنگ کنند من هم می جنگم. نه حرف میزنم نه مذاکره می کنم؛ اعتماد کردن مثل شکست خوردن است.
[

سید محمد غرضی نماینده اولین دوره مجلس شورای اسلامی به خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت: وضعیت قدرت سیاسی امروز ما با قدرت سیاسی 34 سال پیش یعنی زمان قرار داد الجزایر قابل مقایسه نیست؛ در آن موقع آمریکایی ها یک ارتشی به اسم صدام داشتند که حساب ویژه ای برای این ارتش باز کرده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

غرضی اظهار داشت: آمریکایی ها امروزه بیشتر از پیش محتاج به ما هستند؛ یک سری مسائلی در داخل  هست که نمی توانیم اقتصاد کشور را مدیریت کنیم، مثلا خودرو را بد تولید می کنیم. اینها هم از تحریم های داخلی ما استفاده کردند و به مثال فروش نفت را هم تحریم کردند.

,

 

,

غرضی در ادامه در پاسخ به این سوال که "آمریکا قابل اعتماد است؟" گفت: بنده شخصا به هیچ وجه به کسی اعتماد نمی کنم؛ بنده تعامل را پیشنهاد می دهم، اگر جنگ کنند من هم می جنگم. نه حرف میزنم نه مذاکره می کنم؛ اعتماد کردن مثل شکست خوردن است.

,

انتهای پیام/پ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه