کارشناس مسائل فرهنگی:

اعتماد به نفس پایین، مانع مشارکت اجتماعی زنان است

اعتماد به نفس پایین، مانع مشارکت اجتماعی زنان است
کارشناس مسائل فرهنگی گفت: اگر آنان توانایی‌های خود را باور داشته و از اعتماد به نفس برخوردار باشند می‌توانند در مقابل انتقادات بخشی از جامعه نسبت به فعالیت اجتماعی‌شان عملکرد خوبی داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  زکیه بابایی در گفت‌وگو با حورا، برخی از موانع مشارکت اجتماعی زنان از میزان اعتماد به نفس آنان نشأت می‌گیرد. اگر آنان توانایی‌های خود را باور داشته و از اعتماد به نفس برخوردار باشند می‌توانند در مقابل انتقادات بخشی از جامعه نسبت به فعالیت اجتماعی‌شان عملکرد خوبی داشته باشند.

وی افزود: مشارکت زنان را تنها نباید محدود به انتخابات کرد، چراکه آنان در زمینه‌های مختلف باید مشارکت داشته باشند و بنا به فرموده همه بزرگان نظام به‌ویژه تأکیدات مقام معظم رهبری، زنان به‌عنوان نیمی از جمعیت جامعه باید فعال و تأثیرگذار باشند.

کارشناس مسائل فرهنگی بیان کرد: زمانی که زنان به سرنوشت خود حساس شوند و مسئولیت‌پذیر باشند در همه عرصه‌ها مشارکت می‌کنند که ممکن است در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز مشارکت آنها تجلی یابد.

بابایی با بیان اینکه زنان به دو روش در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت می‌کنند، تصریح کرد: ممکن است بعضی از زنان کاندیدای حضور در این انتخابات شوند، در ایران زنان شایسته زیادی زندگی می‌کنند که از جمله آنها به استادان دانشگاه زن می‌توان اشاره کرد البته ممکن است آنها به عنوان رای دهنده نیز مشارکت کنند. در این شرایط زنان باید به کاندیداهایی رأی دهند که مطالبات کل مردم از جمله مطالبات زنان را برآورده ‌کنند.

وی اضافه کرد‌: در دو سال اخیر شاهد افزایش مشارکت زنان بوده‌ایم و در استان‌های کم برخورداری مانند سیستان و بلوچستان، استان گلستان به عنوان فرماندار مشغول فعالیت هستند.

کارشناس مسائل فرهنگی در پایان گفت: از توان زنان بیش از پیش می‌توان در عرصه اجتماع به منظور تلطیف و اخلاقی کردن فضای جامعه بهره برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زکیه بابایی در گفت‌وگو با , ,  , حورا, ، برخی از موانع مشارکت اجتماعی زنان از میزان اعتماد به نفس آنان نشأت می‌گیرد. اگر آنان توانایی‌های خود را باور داشته و از اعتماد به نفس برخوردار باشند می‌توانند در مقابل انتقادات بخشی از جامعه نسبت به فعالیت اجتماعی‌شان عملکرد خوبی داشته باشند.,
,
, وی افزود: مشارکت زنان را تنها نباید محدود به انتخابات کرد، چراکه آنان در زمینه‌های مختلف باید مشارکت داشته باشند و بنا به فرموده همه بزرگان نظام به‌ویژه تأکیدات مقام معظم رهبری، زنان به‌عنوان نیمی از جمعیت جامعه باید فعال و تأثیرگذار باشند.,
,
, کارشناس مسائل فرهنگی بیان کرد: زمانی که زنان به سرنوشت خود حساس شوند و مسئولیت‌پذیر باشند در همه عرصه‌ها مشارکت می‌کنند که ممکن است در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز مشارکت آنها تجلی یابد.,
,
, بابایی با بیان اینکه زنان به دو روش در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت می‌کنند، تصریح کرد: ممکن است بعضی از زنان کاندیدای حضور در این انتخابات شوند، در ایران زنان شایسته زیادی زندگی می‌کنند که از جمله آنها به استادان دانشگاه زن می‌توان اشاره کرد البته ممکن است آنها به عنوان رای دهنده نیز مشارکت کنند. در این شرایط زنان باید به کاندیداهایی رأی دهند که مطالبات کل مردم از جمله مطالبات زنان را برآورده ‌کنند.,
,
, وی اضافه کرد‌: در دو سال اخیر شاهد افزایش مشارکت زنان بوده‌ایم و در استان‌های کم برخورداری مانند سیستان و بلوچستان، استان گلستان به عنوان فرماندار مشغول فعالیت هستند.,
,
, کارشناس مسائل فرهنگی در پایان گفت: از توان زنان بیش از پیش می‌توان در عرصه اجتماع به منظور تلطیف و اخلاقی کردن فضای جامعه بهره برد.,

انتهای پیام/رض

, انتهای پیام/رض]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه