رئیس کمیته انتخابات حزب کارگزاران در گفت و گو با دانا خبرداد:

کارگزاران به ائتلاف با اصلاح طلبان در انتخابات آینده توجه جدی دارد

کارگزاران به ائتلاف با اصلاح طلبان در انتخابات آینده توجه جدی دارد
رئیس کمیته انتخابات حزب کارگزاران ایران گفت: روز دوشنبه بعد از ظهر قرار است نشستی با حضور اصحاب رسانه در خصوص اعلام برخی از برنامه های انتخاباتی کارگزاران برگزار شود که زمان دقیق آن متعاقباً از طریق رسانه ها اعلام می شود.
[

یدالله طاهر نژاد، رئیس کمیته انتخابات حزب کارگزاران در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص آخرین اخبار از فعالیت های انتخاباتی این حزب اظهار داشت: اگرچه به عنوان رئیس کمیته انتخابات حزب کارگزاران ایران انتخاب شده ام اما هنوز عملاً کار های خود را آغاز نکرده ام.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در خصوص ائتلاف با اصلاح طلبان و لیست مشترک کارگزاران و اصلاح طلبان برای مجلس گفت: یکی از نکات مهم که کارگزاران به آن توجه دارند ائتلاف و همکاری با اصلاح طلبان برای انتخابات پیش رو بوده است.

,

طاهر نژاد در پایان خبر داد: روز دوشنبه بعد از ظهر قرار است نشستی با حضور اصحاب رسانه در خصوص اعلام برخی از برنامه های انتخاباتی کارگزاران برگزار شود که زمان دقیق آن متعاقباً از طریق رسانه ها اعلام می شود.

,

انتهای پیام/ط

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه