پایگاه استرالیایی گزارش داد
پنتاگون در حال طراحی سامانه ویژه هدف قرار دادن موشکهای بالستیک ایران است
پایگاه «بیزینس اینسایدر» گزارش داد که وزارت دفاع آمریکا از چندی پیش در حال طراحی سامانه ضد موشکی ویژهای برای مقابله و هدف قرار دادن توانمندیهای موشکی بالستیک ایران است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک پایگاه استرالیایی در گزارشی نوشته که وزارت دفاع این کشور به منظور مقابله با توانمندیهای موشکی ایران در حال طراحی سامانه ضد موشکی ویژه بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,«بیزینس اینسایدر» در گزارشی با عنوان «آمریکا در حال ساخت یک سامانه جدید پیشرفته دفاعی موشکی است»، به اقدامات پنتاگون برای مقابله با توامندیهای موشکی ایران پرداخته است.
,در ابتدای این گزارش به آزمایشهای موشکهای بالستیک ایران از جمله موشک «عماد» اشاره و تاکید شده که واشنگتن از چندی قبل انتظار این اقدامات را داشته و به همین منظور تدابیری برای مقابله با آن اندیشیده است.
,در گزارش میخوانیم: «آمریکا اخیرا برنامه دفاعی موشکی که برای مقابله با توانمندی در حال رشد ایران درنظر گرفته شده را ازسرگرفته است. در ماه آگوست حدود یک ماه پس از حصول (طرفهای مذاکرات ایران و گروه ۱+۵) برجام، وزارت دفاع آمریکا قراردادی ۹.۸ میلیون دلاری با بوئینگ بست تا برای یک وسیله کشنده و از بین برنده چند کاره(MVK) "یک مفهوم را تعریف کند"».
,این پایگاه در توضیح این سامانه جدید اینطور نوشت: «MVK، سامانه ضد موشکی است که در آن تنها یک رهگیر چندین موشک و پرتابه را ردیابی کرده و میتواند چندین هدف را نابود کند».
,به ادعای این پایگاه خبری، برنامه موشکی مذکور در سال ۲۰۰۹ بلافاصله پس از آغاز دور اول ریاست جمهوری باراک اوباما متوقف شد اما این برنامه در قانون دفاع ملی ماه می ۲۰۱۵ مجددا معرفی شده است.
,انتهای پیام/بخ
]
ارسال دیدگاه