هفته نوزدهم لیگ دسته اول فوتبال

مصاف پاس قعرنشین با شاگردان بگوویچ

مصاف پاس قعرنشین با شاگردان بگوویچ
هفته نوزدهم لیگ دسته اول فوتبال عصر فردا با دیدار تیم‌های مس کرمان و پاس آغاز خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هفته نوزدهم لیگ دسته اول فوتبال عصر فردا با برگزاری 2 دیدار آغاز خواهد شد. در اولین دیدار این هفته دو تیم مس کرمان و پاس همدان از ساعت 14 فردا رو در روی یکدیگر قرار می‌گیرند. مسی‌ها با 30 امتیاز در رده چهارم جدول قرار دارند و در طرف مقابل شاگردان رضا طلایی‌منش با 14 امتیاز در رتبه نوزدهم قرار گرفته‌اند. طلایی‌منش که به گفته مدیرعامل باشگاه روزهای پایانی خود را سپری می‌کند در این هفته بازی سختی مقابل شاگردان وینگو بگوویچ دارد و باید دید از پس کرمانی‌ها برمی‌آید یا خیر.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در دیگر دیدار نفت مسجد سلیمان میزبان فولاد یزد خواهد بود. نفتی‌ها با 20 امتیاز در رده دوازدهم قرار دارند و فولاد هم با 20 امتیاز و با توجه به تفاضل گل کمتر در رده سیزدهم قرار گرفته است.

,

سایر بازی‌های این هفته روز سه‌شنبه 24 آذرماه برگزار خواهد شد. در این روز تیم صدرنشین فجرسپاسی میزبان نفت آبادان خواهد بود. شیرازی‌ها با 37 امتیاز در رده اول قرار دارند و نفتی‌ها هم با 24 امتیاز در رتبه هشتم قرار گرفته‌اند.

,

در دیگر دیدار این هفته پیکان میهمان شهرداری اردبیل خواهد بود. شاگردان علیرضا مرزبان با 35 امتیاز در رده دوم قرار دارند و شهرداری نیز با 20 امتیاز در رتبه یازدهم قرار گرفته است.

,

برنامه هفته نوزدهم لیگ دسته اول فوتبال به شرح زیر است:

,

یکشنبه؛ 22 آذرماه

,

مس کرمان - پاس همدان؛ ساعت 14

,

نفت مسجد سلیمان - فولاد یزد؛ ساعت 14 و 15 دقیقه

,

سه‌شنبه؛ 24 آذرماه؛ ساعت 14

,

داماش گیلان - خونه به خونه

,

ماشین‌سازی تبریز - گل گهر سیرجان

,

فجرسپاسی شیراز - نفت آبادان

,

نساجی مازندران -خیبر خرم‌آباد

,

گیتی‌پسند - مس رفسنجان

,

شهرداری اردبیل - پیکان

,

پارسه تهران - آلومینیوم هرمزگان

,

ایران جوان بوشهر - آلومینیوم اراک؛ ساعت 14 و 15 دقیقه

,

انتهای پیام/ر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه