معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری تأکید کرد:

مهمترین برنامه مدیریتِ، آب و انتقال آن در مزارع می باشد

مهمترین برنامه مدیریتِ، آب و انتقال آن در مزارع می باشد
معاون سازمان و مدیر جدید جهاد کشاورزی شهرستان ری، امروز طی مراسمی در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان به این سمت منصوب شد و مهمترین برنامه پیش روی خود را مدیریت آب و انتقال آن در مزرعه ها عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سپیدپوش؛ جلسه تودیع و معارفه معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی، داریوش جوادی و ابوالفضل خلیل پور امروز با حضور هدایت الله جمالی پور معاون استاندار و فرماندار شهرستان ری، مدیران اداره های مرتبط همچون اداره آب و فاضلاب، شبکه بهداشت و درمان، محیط زیست، دامپزشکی، بانک ها، صنف و خبرگان بخش کشاورزی و تولید کنندگان شاخص این حوزه در حضور مردم برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپیدپوش,

در ادامه طی نشستی با حضور سید محمد میربزرگی معاون منابع انسانی سازمان و سید مهدی مجیدی معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرماندار، مراسم تودیع و معارفه انجام شد و طی حکمی ابوالفضل خلیل پور به سمت معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری انتخاب و از زحمات و تلاش مدیر اسبق این اداره داریوش جوادی نیز قدردانی به عمل آمد.

,

ابوالفضل خلیل پور با اشاره به مهمترین برنامه های خود در آینده گفت: شهرستان ری برنامه های عقب افتاده زیادی در بخش کشاورزی دارد که مهمترین آن بحث آب، مدیریت و انتقال آن در مزرعه هاست و بنده تمام تلاش خود را در جهت خدمت رسانی به مردم این منطقه در زمینه های مختلف انجام خواهم داد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه