حرف های خسرو حیدری بعد از عیادت پورحیدری

حرف های خسرو حیدری بعد از عیادت پورحیدری
مدافع هافبک استقلال می‌گوید تیمش برای شاد کردن منصور پورحیدری به تبریز می‌رود تا تراکتورسازی را شکست دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خسرو حیدری بعد از ملاقات منصور پورحیدری و عیادت از وی در جمع خبرنگاران گفت: منصورخان پورحیدری تاریخچه باشگاه استقلال است و سال‌هاست که در این باشگاه خدمت می‌کند. امروز به ملاقات او آمدیم و خوشبختانه حالش خیلی بهتر شده است. می‌خواهیم با رفتن به فینال جام حذفی او را خوشحال کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

او افزود: آقای پورحیدری فقط درباره استقلال صحبت می‌کند و گفت که می‌خواهد به تبریز بیاید. این نشان دهنده تعصب او به استقلال است. او هیچ چشمداشتی در این سال‌ها به استقلال نداشته و امیدوارم با دست پر از تبریز بیاییم و ایشان را خوشحال کنیم.

,

 

,

مدافع استقلال درباره شرایط استقلال در نیم فصل اول بیان کرد: در مجموع عملکرد خوبی داشتیم و نتایج خوبی گرفتیم. مهم نیست که قهرمان نیم فصل نشدیم. مهم این است که رقبای اصلی پایین‌تر از ما قرار دارند و باید سعی کنیم فاصله‌مان با آن‌ها را بیشتر کنیم.

,

 

,

او در پاسخ به سوالی درباره مصاف استقلال و تراکتورسازی گفت: دیدار با تراکتورسازی مرگ و زندگی است. ما مطمئنا با این هدف به تبریز می‌رویم که برنده از زمین خارج شویم.

,

 

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه