شجاعی در وزارت ورزش/تاریخ انتخابات فدراسیون تیراندازی با کمان مشخص می‌شود؟

شجاعی در وزارت ورزش/تاریخ انتخابات فدراسیون تیراندازی با کمان مشخص می‌شود؟
محمدعلی شجاعی در حالی که قرار بود امروز تاریخ انتخابات را اعلام کند، اما هنوز واکنشی به این موضوع نشان نداده است.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ :نصرالله سجادی معاون قهرمانی وزارت ورزش در نامه‌ای به شجاعی اعلام کرد زمان انتخابات فدراسیون تیراندازی با کمان را اعلام کند. در حالی که امروز آخرین مهلت بود، اما شجاعی هیچ خبری در این خصوص به وزارت ورزش اعلام نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
علاوه بر این شجاعی به یکی از کمانداران که نایب‌رئیسی هیات خراسان رضوی را برعهده دارد اجازه حضور در لیگ نداد.
مهری شمشیرکش بعد از این اتفاقات به صورت کتبی از شجاعی شکایت کرد و دیداری هم با شجاعی داشت. وی در این باره گفت: وقتی موضوع را از دبیر فدراسیون پیگیری کردم به من گفتند چون از نایب‌رئیسی هیات خلع شده‌ام امروز اجازه بازی نداشتم، اما فدراسیون هیچ خبری در این خصوص به من نداده است.
وی افزود: وقتی هیات رئیس ندارد از کجا باید می‌دانستم که از نایب‌رئیسی خلع شده‌ام، از طرفی من امروز به عنوان یک کماندار در لیگ شرکت کردم، نه نایب‌رئیس. ما که حق‌مان را به عنوان نایب‌رئیس نگرفتیم، امیدوارم به عنوان یک کماندار حق مان را بگیریم.
انتهای پیام/
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه