هوای ارومیه در وضعیت قرمز

هوای ارومیه در وضعیت قرمز
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی گفت: لازم است نسبت به شروع طرح کاهش آلودگی هوای در ارومیه اقدام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رادفر در نشست ستاد احیای ارومیه که در دانشگاه ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: زنگ خطر آلودگی هوا در ارومیه به صدا درآمده، بنابراینبهتر است طرح کاهش آلودگی در این شهر هر چه زودتر کلید بخورد و دوستان زیست محیطی هم نسبت به عملیاتی کردن این طرح کمک و حمایت لازم را خواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی تصریح کرد: بسیاری از کارهارا دولت نمی‌تواند به تنهایی انجام دهد، بنابراین سپردن کارها به تشکل‌های مردم نهاد و سمن‌ها باید مورد توجه قرار گیرد. آیین نامه‌های سمن‌ها و تشکل‌های مردم نهاد را باید به سمتی پیش ببریم که قانون شوند.

,

 

,

معاون استاندار اذربایجان غربی گفت: باید از سمن‌ها حمایت شود و نسبت به برون سپاری بخشی از کارهای دولتی به سمن‌ها اقدامات لازم را انجام داد.

,

 

,

پرویز آراسته، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست آذربایجان‌غربی نیز در این نشست اظهار کرد: تعامل محیط زیست و دانشگاه باید بیشتر شود چرا که با تعامل هر چه بیشتر دانشگاه و محیط زیست مشکلات سریع تر حل می‌شود. دانشگاه راه‌ حل مشکلات را به ما نشان دهد تا ما بتوانیم پیشنهادهای آنان را اجرا کنیم.

, پرویز آراسته، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست آذربایجان‌غربی نیز در این نشست اظهار کرد: تعامل محیط زیست و دانشگاه باید بیشتر شود چرا که با تعامل هر چه بیشتر دانشگاه و محیط زیست مشکلات سریع تر حل می‌شود. دانشگاه راه‌ حل مشکلات را به ما نشان دهد تا ما بتوانیم پیشنهادهای آنان را اجرا کنیم.,

 

,

رئیس سازمان محیط زیست آذربایجان‌غربی گفت: میزان آب دریاچه ارومیه از 18 سال پیش، هر سال 35 تا 40 سانت کاهش پیدا می‌کند که خشکسالی‌ها نیز به کاهش آب این دریاچه دامن زده است.

,

 

,

وی افزود: از زمانی که دولت روی کار آمده احیای دریاچه را یکی از اولویت‌های خود در دولت یازدهم قرار داده و مطالعات را در این زمینه آغاز کرده است. بعد از سالهای اعمال سیاست‌های غلط اکنون متوجه شده‌ایم که در حوضه آبریز دریاچه ارومیه هیچ‌گونه مدیریت یکپارچه و کارآمدی انجام نداده‌ایم و حفر بسیاری از چاه‌های مجاز و غیر مجاز سبب کاهش آب‌های زیرزمینی شده است.

,

 

,

به گزارش ایسنا وی با بیان اینکه متاسفانه از آب‌های استراتژیک بیش از اندازه استفاده کرده‌ایم، گفت: با توسعه کشاورزی و افزایش چند برابری اراضی کشاورزی، امروز با معضل زیست محیطی مواجهیم، بنابراین باید نسبت به آگاهی بخشی، جمع اوری اطلاعات و برنامه ریزی منسجم برای جبران و حل مشکلات زیست محیطی اقدامات جدی را انجام دهیم.

,

 

,

پایان پیام/ د

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه