در یادواره شهید نامجو:
شهدا ضامن حفظ استقلال، آزادی و تمامیت ارضی ایران هستند/ تجلیل از خانواده شهید ارامنه
یادواره شهید نامجو با حضور امرا و فرماندهان ارتش و اسقف اعظم ارامنه و همچنین عبد الله جاسبی برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، یادواره شهید نامجو با حضور امرا و فرماندهان ارتش و همچنین عبد الله جاسبی یار دیرین شهید و اسقف اعظم ارامنه به منظور تجلیل از خانواده شهدای ارامنه در کتابخانه مرکزی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,در این یادواره، امیر سرتیپ نوربخش باقری، فرمانده هوانیروز اصفهان، بیان کرد: شهید موسی نامجو از جمله فرماندهان ارتش بود که با جدیت و با عتقاد کامل در راه انثلاب و اسلام و حفظ تمامیت ارضی کشور گام بر می داشت.
,وی تصریح کرد: شهید نامجو، فردی فداکار بود که برای حفظ آرمان ها و ارزش های ایران اسلامی جانفشانی کرد، برگزاری یادواره شهدا و زنده نگه داشتن یاد و نام آنها کمترین کاری است که می توان در این راستا کرد.
,
امیر سرتیپ باقری افزود: ما همواره مدیون خون پاک شهدا هستیم، چرا که آنها با نثار جان خود آزادیو استقلال را به ما هدیه کردند، یادواره شهدا و زنده نگه داشتن یاد همه شهدا اعم از ارتش، بسیج، سپاه و نیروی انتظامی را وظیفه امروز عنوان کرد
وی در ادامه اشاره ای به رشادت ها و جانفشانی های شهدا در هشت سال دفاع مقدس کرد و گفت: درسی که شهدای هشت سال دفاع مقدس به متجاوزین و دشمنان دادند، درس عبرتی بزرگ برای انها است، به تعبیر امام راحل دشمنان از شهدا سیلی محکمی خوردند.
,
در ادامه جلسه اسقف اعظم ارامنه اصفهان، بابکن چاریان، دراین همایش و پیش از تجلیل از خانواده شهدای ارامنه در هشت سال دفاع مقدس توسط ارتش اظهار کرد: حقیقت امر آن است که همه افراد جامعه با هر عقیده و سلیقه ای و دین و مسلکی مدیون خون شهدای دفاع مقدس هستند.
,وی افزود: شهدا برای همه احاد جامعه استقلال، آزادی و عزت و سربلندی مملکت را به ارمغان آوردند، براین اساس زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا و بزرگداشت افرادی چون شهید نامجو وظیفه همه ما است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه