محرمی:شب عقدکنانم من را گرفتند

محرمی:شب عقدکنانم من را گرفتند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نباید کاری کنیم که سوشا نابود و مسیر فوتبالی اش منحرف شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مجتبی محرمی درباره دستگیری سوشا مکانی اظهار داشت: خیلی در جریان جزئیات ماجرای سوشا مکانی نیستم اما فقط می خواهم بگویم که کاری نکنیم که این بازیکن جوان نابود و بعدها بگوئیم چه کار کنیم تا بلند شود. باید علت و معلول را پیدا کرد و ببنیم آیا فقط سوشا مقصر است یا آنهایی هم که فرهنگ درست استفاده از صفحات مجازی را ندارند مقصرند.شما را به خدا سوشا را نابود نکنید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه اظهار داشت: خودتان می دانید که سر خود من چه بلاهایی آورند و حتی شب عقدکنانم مرا بردند و گفتند پارتی گرفته ام در حالیکه مراسم عروسی ام بود و در عروسی هم جشن می گیرند و دست می زنند.

,

پیشکسوت با انتقاد از افرادی که به چهره های فوتبال در صفحات مجازی توهین می کنند گفت: متاسفانه عده ای بلد نیستند از این فضا استفاده کنند و با ورود به صفحات بازیکنان و پیشکسوتان بدترین تئوهین ها را می کنند. خودمن جرات نمیکنم عکس دخترم را در صفحه شخصی ام بگذارم.

,

محرمی خاطرنشان کرد: بازیکنان جوان باید حواسشان به همه جا باشد چون الگو هستند اما وقتی هم اتفاقی برایشان افتاد نباید همه دست به دست هم بدهند تا نابودشان کنند.

,

کاپ

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه