فرمانده انتظامی استان مرکزی:

استفاده از دیدگاه نخبگان یکی از مولفه های اثربخش در ایجاد اعتماد به پلیس است

استفاده از دیدگاه نخبگان یکی از مولفه های اثربخش در ایجاد اعتماد به پلیس است
فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: بهره گیری هدفمند از دیدگاه اساتید دانشگاهی ، نخبگان علمی، ظرفیت های علمی درون سازمانی و صاحبان اندیشه در یک جامعه از مولفه های اثربخش در ایجاد اعتماد و باور اجتماعی نسبت به عملکرد پلیس است که باید نسبت به آن برنامه ریزی و همت لازم انجام پذیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سرهنگ "کیومرث عزیزی" فرمانده انتظامی استان مرکزی در کارگاه آموزشی معاونان و رابطان اجتماعی پلیس استان جلب مشارکت عمومی و پیشگیری اجتماعی را مسئولیتی مهم در برنامه ریزی پلیس خواند و گفت:‌ مشارکت مردمی در حوزه نظم و امنیت اجتماعی از موضوعاتی است که نیروی انتظامی در سالیان اخیر توانسته بازخوردهای بسیار مطلوبی را در افزایش اعتماد و باور عمومی به دست آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,


,
, ,

عزیزی، برآوردهای اجتماعی از مسائل مبتلا به جامعه را در تصمیم سازی مناسب در حوزه ماموریت های انتظامی بسیار مهم خواند و اظهار کرد: توجه به دغدغه های مردم و برنامه ریزی و اولویت بندی در حوزه ناهنجاری ها و مسائل اجتماعی از مسئولیت هایی است که بایستی کارشناسان اجتماعی پلیس بدان توجه داشته باشند تا بتوان برآوردهای اجتماعی را به عنوان راهگشایی مناسب در پیش بینی و پیشگیری از مسائل اجتماعی کاربردی ساخت.

وی انجام کارهای علمی توام با مشاهده عینی و پیمایش های میدانی را شاخصه مهم برای کاربردی شدن اقدامات مطالعاتی در نوع ماموریت های پلیس برشمرد و ادامه داد ‌زمانی می توان از پژوهش های علمی به بهترین شکل بهره جست که در فرایند اجرای آن توجه به مشاهدات عینی و پیمایش های میدانی مورد توجه قرار گیرد و با توجه به آن می توان به نحوی صحیح نسبت به اولویت بندی مسائل ماموریتی برنامه ریزی و تصمیم سازی داشت.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ارتقاء امنیت اجتماعی، کاهش هزینه ها، افزایش اعتماد و مشارکت اجتماعی و برنامه ریزی صحیح در حوزه نظم و امنیت را مهم ترین بازخورد توجه به شناسایی آسیب ها و مسائل اجتماعی عنوان کرد و افزود: این مهم مسئولیتی خطیر برای کارشناسان اجتماعی پلیس است.

وی اعتماد و باور اجتماعی به عملکرد پلیس را در استفاده صحیح از سرمایه های اجتماعی عنوان کرد و گفت: بهره گیری هدفمند از دیدگاه اساتید دانشگاهی، نخبگان علمی، ظرفیت های علمی درون سازمانی و صاحبان اندیشه در یک جامعه از مولفه های اثربخش در ایجاد اعتماد و باور اجتماعی نسبت به عملکرد پلیس است که باید نسبت به آن برنامه ریزی و همت لازم انجام پذیرد.

عزیزی توجه به استفاده کاربردی از تجربیات مدیران موفق در حوزه نظم و امنیت را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: بایستی کارشناسان اجتماعی پلیس در برنامه ریزی مناسب خود در ابتدا نسبت به  ماموریت های پلیس و ویژگی های یک پلیس موفق و کارآمد را شناخت داشته و در نخستین گام این شاخصه ها را در خود تقویت کنند و سپس در این حوزه برنامه ریزی داشته باشند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: کارشناسان اجتماعی پلیس با توجه به نوع مسئولیت ها خود هم در بطن جامعه و هم در بطن پلیس قرار دارند و با توجه به این بستر و ظرفیت باید بتوانند در راستای ارتقاء‌ کیفی ماموریت های خود و مرتفع سازی نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت به فرماندهان خود مشاوره صحیح و مناسب را ارائه دهند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه