«افغانی‌کِشی» به کتاب‌فروشی‌ها رسید

«افغانی‌کِشی» به کتاب‌فروشی‌ها رسید
رمان «افغانی‌کِشی» کتاب تازه‌ی «محمدرضا ذوالعلی» به تازگی منتشر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرمان هنر ، دومین رمان این نویسنده‌ی کرمانی با عنوان «افغانی‌کِشی» از سوی «نشر پیدایش» به بازار کتاب رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از کرمان هنر ، دومین رمان این نویسنده‌ی کرمانی با عنوان «افغانی‌کِشی» از سوی «نشر پیدایش» به بازار کتاب رسیده است., کرمان هنر ,

رمان «افغانی‌کِشی» که درون‌مایه‌ای اجتماعی و عاشقانه دارد، داستان جوانی به نام «رسول» است که زنش بدون هیچ دلیل خاصی مهریه‌اش را به اجرا گذاشته است. او مدتی را در زندان بوده و نهایتاً با فروش خانه‌ی پدری و پرداخت مهریه، آزاد و در یک تاکسی‌تلفنی مشغول به کار می‌شود. حالا رسول قرار است دختری افغانی متولد ایران به نام «فیروزه» را به زاهدان ببرد تا به کشورش بازگردد. فیروزه خودش را ایرانی می‌داند و تصمیم دارد به هر قیمتی در ایران بماند...
این رمان، تلاشی است برای درک زندگی، رنج و عشق افغان‌های نسل دوم و سوم که جز ایران جایی را ندیده‌اند. کسانی که این‌جا را وطن خود می‌دانند در حالی‌که از کوچک‌ترین حقوق شهروندی هم محروم‌اند؛ نزدیک‌ترین ملت و قوم به ایرانی‌ها از لحاظ پیشینه‌ی تاریخی که از حدود ۱۵۰ سال قبل راه سیاسی‌شان را از هم جدا کرده‌اند، اما هنوز نتوانسته‌اند پیوندهایشان را قطع کنند.
رمان تازه‌ی ذوالعلی «افغانی‌کِشی»، در ۳۲۷ صفحه، با شمارگان هزار جلد، از سوی «نشر پیدایش» به پیش‌خوان کتاب‌فروشی‌ها رسیده و خرید آن‌لاین آن نیز از طریق سایت انتشارات به نشانیِ: peydayesh.com امکان‌پذیر است.
در بخشی از متن این کتاب می‌خوانیم:
«مامورها ریختند توی اتاق کارش. حکم جلب را نشانش دادند. ندید. خیره شده بود به حلقه‌ی شوریده‌ی زیر بغل سرباز و اتیکت روی لباسش: محمد پیرای. به دست‌هایش دست‌بند زدند. سنگینی نگاه هم‌کاران، زانوهایش را می‌لرزاند. شاید هم سنگینی نگاه هم‌کاران نبود و چیز دیگری بود. گرمای هوا یا بوی تن سربازها. بوی آفتاب‌سوخته‌ی تن سرباز محمد پیرای... هر چیزی می‌توانست باشد... به زحمت سوار ماشین پلیس شد. ماشین همان بو را می‌داد؛ بوی... بوی ترس و حقارت...».
«محمدرضا ذوالعلی» متولد ۱۳۵۳ در کرمان است و سال‌ها در زمینه‌ی داستان‌نویسی فعالیت کرده است. اوایل امسال، رمان دیگرِ او با عنوان «بولوار پارادیس» از سوی «نشر نون» منتشر شد که با اقبال مخاطبان ادبیات داستانی روبه‌رو شده است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه