معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی:
دانشآموزان باید خود را برای ورود به عرصههای سیاسی و اجتماعی آماده کنند
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: دانش آموزان باید خود را برای عرصه های سیاسی و اجتماعی و ورود به این عرصه های مهم آماده کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ براتعلی منصوریان، معاون پرورش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی در خصوص نهایی شدن برجام اظهار داشت: موفقیت سربازان دیپلماسی در مذاکرات طولانی و نابرابر هسته ای که نهایتاً به پذیرش حق مسلم ایران اسلامی و ملت در محافل بین المللی یک پیروزی برای ملت ایران محسوب می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با بیان اینکه این پیروزی می تواند زمینه هایی از رشد و بالندگی روز افزون برای ملت ما به دنبال داشته باشد، خاطر نشان کرد: این موفقیت با هدایت حکیمانه رهبر انقلاب و تلاش های دولت و فرزندان این ملت که در پای میز مذاکره بودند و از همه مهمتر استقامت و مقاومت همه مردم حاصل شد.
,منصوریان توفیقات هسته ای را پیروزی مقاومت ملت ایران دانست و تصریح کرد: اجرای برجام، پیروزی فرهنگ غنی ملت ایران که مبتنی بر گفتگو، عدالت خواهی و حق طلبی در مقابل زورگویان دنیا است.
,وی با بیان اینکه امیدواریم شاهد شکوفایی بیشتر جامعه باشیم، اذعان نمود: دانش آموزان بعنوان آینده سازان این مملکت اسلامی باید خود را برای فرداهای سخت تر و دشوارتری که پیش روی آنها است آماده کنند.
,معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه دنیا در مقابل حق مسلم یک ملت ایستاد تاکید کرد: استکبار جهانی مانع از رسیدن یک ملت به حق خود شده بود، اما فرزندان این ملت همچنان که تا امروز در طی این 37 سال پیروزی ها و دستاوردهای بزرگی بدست آوردند؛ در صحنه دیپلماسی و گفتگو با یک منطق قوی و استدلال عقلایی و برخورد مدبرانه توانستند ملت ایران را به حق خود برسانند.
,وی در ادامه گفت: تیم دیپلماسی فرزندان دیروز این جامعه هستند و فرداهای دیگری که پیش رو داریم را دانش آموزان و نوجوانان و جوانان امروز باید بسازند و خود را برای روزهای سخت مهیا کنند.
,براتعلی منصوریان ادامه داد: دانش آموزان باید خود را برای عرصه های سیاسی و اجتماعی و ورود به این عرصه های مهم آماده کنند.
,وی انتخابات پیش رو را یکی از صحنه های بزرگ انقلاب دانست و اظهار کرد: یک انتخاب آگاهانه، با بصیرت و با مطالعه کار بزرگی است که پیش روی این ملت است.
,این مقام مسئول در خاتمه خاطر نشان کرد: انتخابات اسفندماه به دنیا نشان خواهد داد که ملت ایران همچنان به تبعیت از رهبری و ایمان به آرمان های شهدای انقلاب، مومن به راهی که انتخاب کرده اند هستند و تا پایان خط ایستاده اند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه