سرپرست هیئت والیبال استان خبر داد:

صعود شهرداری بجنورد به مرحله حذفی دسته یک والیبال کشور

صعود شهرداری بجنورد به مرحله حذفی دسته یک والیبال کشور
شهرداری بجنورد به مرحله حذفی لیگ دسته یک والیبال باشگاههای کشور صعود کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجنا،کمالی سرپرست هیئت والیبال استان ، گفت: با توجه به قطعی شدن صعود تیم شهرداری اراک در مسابقات لیگ والیبال ، این تیم در مقابل نماینده استان حاضر نشد و بدین ترتیب شهرداری بجنورد با کسب 17 امتیاز به عنوان تیم دوم گروه خود به مرحله حذفی این مسابقات راه یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا،, بجنا،, کمالی سرپرست هیئت والیبال استان , ،, ،,  گفت: با توجه به قطعی شدن صعود تیم شهرداری اراک در مسابقات لیگ والیبال ، این تیم در مقابل نماینده استان حاضر نشد و بدین ترتیب شهرداری بجنورد با کسب 17 امتیاز به عنوان تیم دوم گروه خود به مرحله حذفی این مسابقات راه یافت.,

کمالی گفت: با توجه به صعود به مرحله حذفی تیم شهرداری هفته بعد در مقابل شهرداری ارومیه به میدان خواهد رفت.

,

با توجه به حاضر نشدن شهرداری اراک شاگردارن محمد وکیلی این هفته استراحت می کنند و هفته بعد به ادامه رقابت ها می پردازند.

,

از حواشی جالب این دیدار در هفته بعد حضور مرتضی شریفی بازیکن ارومیه ای شهرداری در این بازی است که اول فصل با وجود پیشنهاد شهرداری ارومیه به درخواست باشگاه بجنوردی جواب مثبت داد و به عضویت این تیم درآمد.

,

انتهای پیام//

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه