گزارشی از دغدغه های جوانان و قهرمانان الیگودرز ؛
مهاجرت تنها گزینه نجات جوانان از بیکاری / ظرفیتهایی که قربانی وعده های سرد کاندیدا می شوند
بسیاری از ورزشکاران وجوانان شهرستان الیگودرز تنها گزینه نجات خود از بیکاری را مهاجرت به سایر استانها می دانند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وبه نقل از هیجار بیکاری ، فقر ،کمبود امکانات و.... از عامل اصلی مهاجرت بسیاری از جوانان شهرستان الیگودرز به سایر استانهای کشور می باشد و سهم نخبگان ،ورزشکاران و مفاخر که برای دیار خود در سطح ملی وحتی بین المللی افتخار آفرینی نموده اند بی توجهی مسئولین و وعده های توخالی بوده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هیجار, بیکاری ، فقر ،کمبود امکانات و.... از عامل اصلی مهاجرت بسیاری از جوانان شهرستان الیگودرز به سایر استانهای کشور می باشد و سهم نخبگان ،ورزشکاران و مفاخر که برای دیار خود در سطح ملی وحتی بین المللی افتخار آفرینی نموده اند بی توجهی مسئولین و وعده های توخالی بوده است .,حسن اسدی یکی از جوانان شهرستان الیگودرز و از قهرمانان ورزشی در رشته دو صحرا نوردی و استقامت می باشد که در سال گذشته در مسابقات دانشجویان مقام سوم را در کشور کسب نمود و حدود دوسال است که عضو تیم دومیدانی کارگران تهران می باشد .
,وی امسال نیز در مسابقات لیگ دو میدانی کشور نیز جایگاه چهارم را کسب نموده است وهمچنین در مسابقات دو صحرا نوردی جام شهدای روستای فرسش به مسافت 3/5 کیلومتر توانست مقام اول را بدست آورد .
,

, ,
مهاجرت تنها راه نجات جوانان الیگودرز از بیکاری
, مهاجرت تنها راه نجات جوانان الیگودرز از بیکاری ,اسدی در حاشیه این مسابقات در گفتگو با هیجار وبا اشاره به اینکه بیکاری مهمترین عامل مهاجرت بسیاری از فارغ التحصیلان شهرستان الیگودرز می باشد افزود : متاسفانه بسیاری از قهرمانان ورزشی وفارغ التخصیلان دانشگاه در شهرستان الیگودرز بیکار می باشند و علارغم میل باطنی خود جهت پیشرفت واشتغال به سایر استانها مهاجرت نموده اند.
, هیجار,وی ادامه داد : کمبود امکانات ورزشی ،عدم توجه وحمایت مسئولین از قهرمانان دراستان لرستان مخصوصا شهرستان الیگودرز سبب شده است تا آنها با عضویت در تیمهای ورزشی سایر استانها به فعالیت خود ادامه دهند.
,قهرمان مسابقات دانشجویان کشور اضافه کرد : جوانان شهرستان الیگودرز تنها بدلیل محرومیت ،عدم توسعه ورشد صنعت در شهرستان الیگودرز تنها راه حل نجات خود از بیکاری را مهاجرت می دانند .
,وی اظهار داشت : بیش از 7 سال است که در رشته ورزشی دو صحرا نوردی فعالیت می نمایم و حدود دوسال است که بصورت حرفه ای این کار را انجام می دهم واز گذشته تا امروز تمرینات خود را در صحراههای اطراف این روستا انجام می دهم.
,اسدی برگزاری مسابقات ورزشی در روستا را سبب استعدادیابی وتشویق جوانان به ورزش دانست وبیان کرد : بسیاری از جوانان روستا در تمرینات و حتی مسابقات جام شهدای پا به پای من دویدند و این گویای این مطلب است که استعدادهای زیادی در روستا ها وجود دارد و باید برنامه ریزی بیشتری از سوی مسئولین در خصوص کشف آنها انجام شود.
,,

, حمایت ناچیز متولیان ورزش لرستان پس از کسب مقام قهرمانی
, حمایت ناچیز متولیان ورزش لرستان پس از کسب مقام قهرمانی ,قهرمان مسابقات جام شهدای روستای فرسش گفت : در آینده قصد دارم که تمرینات خود را بیشتر کنم تا جزء سه نفر برتر کشور شده و برای تیم ملی انتخاب شوم .
,اسدی با اشاره به اینکه توجه بیشتر مسئولین ورزش استان را خواستار شد وعنوان کرد : متاسفانه حمایت مسئولین ورزش استان وشهرستان بعد از کسب مقام در حد اهدای گرمکن و یا یک جفت کفش ورزشی است در صورتی که با برطرف نمودن مشکلات اشتغال وفراهم نمودن امکانات جهت تمرین ورزشکار می توانند او را نسبت به هدفش مصمم تر کنند.
,وی در آخر یادآور شد :بسیاری از جوانان در صورتی که از ظرفیت های بخش کشاورزی و دامپروری روستا جهت اشتغال استفاده شود به توسعه و پیشرفت شهرستان خود کمک نمایند ولی متاسفانه تنها وعده های توخالی سهم آنها شده است.
,

, ,
زمستان فصل وعده های سرد کاندیدا برای اهالی روستای فرسش
, زمستان فصل وعده های سرد کاندیدا برای اهالی روستای فرسش ,حسن شیخی از ساکنین روستای فرسش و از گفت : روستای فرسش با جمعیت هزار و 445 نفر در 45 کیلومتری مرکز شهرستان واقع شده است و بعلت خشکسالی در چند سال اخیر مهمترین منبع درآمد اهالی این روستا که کشاورزی می باشد از بین رفته است.
,وی ادامه داد : همه جوانان زیر 30سال روستا بیکار می باشند و آسفالت مسیر دسترسی به این روستا بسیار وضعیت نامطلوب داشته و بدلیل فقر و عدم توجه مسئولین بیشتر ساکنین به سایر استانهای کشور مهاجرت نموده اند .
,شیخی به حضور کاندیدا های انتخابات در این روستا اشاره نمود وگفت : هم اکنون با فرا رسیدن انتخابات مجلس فصل وعده های دروغین کاندیدای انتخاباتی می باشد چرا که در طول سالهای اخیر بسیاری تنها برای اخذ آرای مردم به این روستا آمده اند ولی هیچ اقدامی انجام نداده اند .
,

, بیکاری جوانان با وجود ظرفیتهای صنعتی ،تفریحی ،ورزشی
, بیکاری جوانان با وجود ظرفیتهای صنعتی ،تفریحی ،ورزشی ,کارمند شبکه بهداشت الیگودرز به ظرفیتهای روستای فرسش جهت اشتغال آفرینی اشاره نمود واظهار داشت : ظرفیت های خدا دادی بسیاری در بخش کشاورزی، تفریحی ،ورزشی و.. در روستا فرسش وجود دارد و متاسفانه بدلیل سوء مدیریت این ظرفیتها بلا استفاده مانده و جوانان نیز بیکار می باشند .
,وی ادامه داد : کوه گریچه (قبله) در فصل زمستان با پوشش برف بهترین مکان جهت برگزاری مسابقات ورزشی اسکی و.... است و بدلیل وجود آب وهوا وشرایط مساعد در این منطقه شرایط مناسبی برای کشت قارچ وسایر محصولات کشاورزی است ولی تنها بدلیل عدم اعتبارات لازم از این منابع استفاده نمی شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه