به مناسبت دهه مبارک فجر:

مجتمع تجاری الماس کویر نایین افتتاح شد

مجتمع تجاری الماس کویر نایین افتتاح شد
به مناسبت دهه مبارک فجر مجتمع تجاری الماس کویر نایین با هشت هزار متر مربع زیر بنا با حضور فرماندار،شهردار،اعضای شورای اداری و،اعضای شورای شهر در چهار راه پلیس نایین افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نائین نا، به مناسبت دهه مبارک فجرمجتمع تجاری الماس کویر نایین با هشت هزار متر مربع زیر بنا با حضور فرماندار،شهردار،اعضای شورای اداری و،اعضای شورای شهر در چهار راه پلیس نایین افتتاح شد.
مهندس اردشیر عسکری، شهردار نایین روز سه شنبه درآیین افتتاح این مجموعه گفت: مجتمع تجاری الماس کویردر زمینی با شش هزارمتر مربع مساحت و هشت هزار متر مربع زیربنا ظرف چهارسال احداث شده است.
وی افزود: دراین مجتمع ۲۲۰ واحد تجاری درابعاد مختلف با مجموعه خدمات رفاهی، کافی شاپ، پارکینگ، سرویسهای بهداشتی و بخش های مختلف بر اساس متدهای روز دنیا در دو طبقه طراحی و ساخته شده است.
شهردار نایین با بیان اینکه افتخار می کنم که مدیریت پروژه بعنوان یک شهروند در این منطقه کویری سرمایه گذاری کرده افزود: فعالیت های اقتصادی و حمایت های بی دریغ مسولین عامل سرمایه گذاری در این شهربود.
وی شهر نایین را نیازمند سرمایه گذاری در حوزه های مختلف و بخصوص در تولید، صنعت، گردشگری و تجارت توصیف کرد و گفت: نایین در حوزه های اقتصادی و از حیث ظرفیت های گردشگری مستعد برای سرمایه گذاری می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نائین نا,
,
,
,
,

, ,

فرماندار شهرستان نایین در مراسم افتتاح و بهره برداری از مجتمع تجاری الماس کویر عنوان نمود سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به محضر امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری و کلیه حضار در جلسه تبریک عرض می کنم و یاد و خاطره شهدا و امام راحل را گرامی می داریم. در آستانه برگزاری انتخابات نیز هستیم به همه عزیزان خسته نباشید عرض می کنم و انشاا… حضور یکپارچه مردم را برای ساختن حماسه ای دیگر در پای صندوق های رای داشته باشیم.

,

سهراب مظفر نجفی ادامه داد جا دارد بعنوان خدمتگزار مردم در شهرستان تشکر کنم از اجرای این پروژه بسیار خوب و از همه عزیزان که در طراحی، اجرا و ایجاد و نهایتاً به ثمر رساندن این مجتمع دخیل بوده اند به خصوص بخش خصوصی ، که واقعاً ما نیاز به حضور همه جانبه این عزیزان برای سرمایه گذاری داریم. برای برون رفت از مشکلات فعلی به گونه ای که سیاست دولت هم واگذاری تصدی گری های بخش های دولتی است حضور همه جانبه مردم در عرصه پیشرفت و سرمایه گذاری لازم است. از جناب آقای غفاری تشکر می کنم و خدمت ایشان خسته نباشید عرض می کنم. دست همه سرمایه گذاران و دوستان عزیزی که میل دارند در نایین سرمایه گذاری کنند را به گرمی می فشارم.

,

فرماندار شهرستان نایین افزود سال ۱۳۹۵ سال خیزش اقتصادی کشور می باشد اینگونه نیست که اگر رییس دولت به سفر خارجی می رود فقط زمینه واردات را فراهم نماید بلکه ما در حال آماده کردن زیر ساخت ها هستیم به گونه ای که اگر ۱۱۸ هواپیما خریداری می شود به لحاظ این است که ناوگان هوایی ما زمینگیر است و باید متحول شود، ترابری ما در زمینه های ریلی، آبی و جاده ای باید متحول شود تا زمینه ساز توسعه کشور گردد. وی در پایان سخنان خود عنوان نمود این کار خوب را به فال نیک می گیریم و از کلیه عزیزان در بازار، اصناف، بخش خصوصی، شهردار و شورای اسلامی فعلی و قبلی تشکر می نمایم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه