معاون وزیر راه و شهرسازی:

حفاری تونل کبیرکوه پایان 96 به اتمام می رسد

حفاری تونل کبیرکوه پایان 96 به اتمام می رسد
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با ساخت این تونل فاصله استان کرمانشاه تا شاهراه جنوب کشور 300 کیلومتر کاهش می یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "امیر امینی" معاون وزیر راه و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار سیمره خبر گفت: با ساخت این تونل فاصله استان کرمانشاه تا شاهراه جنوب کشور 300 کیلومتر کاهش می یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمره خبر,

 

,

وی با بیان اینکه تا کنون کار حفاری دو هزار متر از این تونل از سمت شهرستان آبدانان به اتمام رسیده است، اظهار کرد: از سمت شهرستان دره شهر نیز حفاری 120 متر از سه تونل مورد نیاز به اتمام رسیده و شش کیلومتر راه دسترسی نیز با ابنیه های فنی در حال اجراست.

,

 

,

وی افزود: برای تکمیل این تونل 280 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز استکه با تلاشهای صورت گرفته این مبلغ از طریق وزارت نیرو و اسناد خزانه ملی تامین خواهد شد.

,

 

,

مهندس امینی اتمام حفاری این تونل را پایان سال 96 اعلام کرد و یادآور شد: عملیات تکمیل این پروژه مانند روشنایی، تهویه، کف کنی و لاینینگ  نیز بعد از عملیات حفاری به انجام می رسد.

,

 

,

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: ساخت این تونل این تونل علاوه بر توسعه دو شهرستان تاریخی و توریستی دره شهر وآبدانان در استان ایلام نقش مهمی در آینده و ارتباط استانهای کرمانشاه،خوزستان و لرستان خواهد داشت.

,

 

,

پایان پیام/ز

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه