برای نخستین بار در کهگیلویه و بویراحمد:
طرح انرژی خورشیدی در مدارس گچساران کلید خورد
مدیر آموزش و پرورش گچساران گفت: برای نخستین بار در کهگیلویه و بویراحمدطرح استفاده از انرژی خورشیدی برای تأمین برق مدارس گچساران کلید خورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،سیدظهیرالدین پورالحسینی مدیر آموزش و پرورش گچساران با تأکید بر استفاده از انرژیهای پاک و مقرون به صرفه در راستای صرفهجویی و استفاده صحیح از منابع گفت: فرهنگ استفاده صحیح از منابع انرژی باید در جامعه به ویژه در بین دانشآموزان نهادینه شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب, .,,
وی افزود: در همین خصوص طرحی با عنوان "طرح مدرسه سبز" در راستای ترویج استفاده از انرژیهای پاک و پایانناپذیر در دو مدرسه گچساران به عنوان پایلوت کار اجرایی شده است.
,,
پورالحسینی افزود: این طرح برای نخستین بار در کهگیلویه و بویراحمد و در گچساران اجرا شده است تا برق مدارس از انرژیهای خورشیدی تأمین شود.
,,
وی یادآور شد: طرح تفکیک زباله و تبدیل به کودهای ارگانیک همچنین استفاده از آبگرمکنهای خورشیدی از دیگر مراحل "طرح مدرسه سبز" در مدارس گچساران است.
, .,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه