خواب هر شب گواردیولا + تصویر
یک رسانه آلمانی از طریق انتشار کاریکاتوری با سرمربی بایرن مونیخ شوخی کرد ونوشت پپ گواردیولا هر شب خواب سه گانه میبیند و در تیم جدیدش مجبور است حتی ۴ گانه بگیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانةهای آلمان یک هفته بعد از انتشار خبر حضور قطعی پپ گواردیولا در تیم فصل بعد منچسترسیتی، همچنان در مورد گزارش و مطلب منتشر می کنند و چنانچه بتوانند با او شوخی هم میکنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,یکی از نشریات روزانه آلمان در شماره دوشنبه (دیروز) همین کار را کرد. با توجه به این که در 2 سال اخیر وی نتوانسته 3 جام در یک فصل را برای بایرنیها بگیرد و قبل از او یوپ هاینکس در سال 2013 موفق شد با تیم مونیخی صاحب 3 جام یعنی لیگ قهرمانان اروپا، بوندسلیگا و جام حذفی آلمان(د.اف.ب پوکال) شود، با این مربی کاتالانی از طریق کاریکاتور، شوخی کرده است.
,این نشریه نوشت هر شب پپ گواردیولا از خواب بیدار می شود و تحت فشار است که نتوانسته همانند مربی اسبق بایرن یعنی هاینکس، 3 گانه بگیرد.
,از طرفی تا چندی دیگر جانشین مانوئل پیگرینی می شود و در آنجا حتی موظف است 4 گانه یعنی قهرمانی اروپا، انگلیس، جام حذفی و جام اتحادیه بگیرد.
,


, انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه