معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان؛
در صورت ممنوعیت نصب چادر در سفرهای نوروزی،طرح جایگزین پیش بینی می شود/سازمان گردشگری به دنبال ارزان کردن سفر است
حمزه زاده گفت: موضوع ممنوعیت چادر فعلاً در مرحله بررسی کارشناسی است و هنوز در این مورد دستورالعملی به استانها ابلاغ نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، ستاد خدمات سفرهای کشور در صدد بررسی طرح ممنوعیت استفاده از چادرهای مسافرتی در سطح شهرها و پارکها برآمده است؛ چادری که تنها امید سقف بالای سر عدهای برای آغاز یک سفر ارزان است.
برای بررسی موضوع با معاون گردشگری استان آذربایجانشرقی تماس گرفته و اصل موضوع را از وی جویا شدیم.
حمزه زاده در این خصوص به خبرنگار آناج گفت: موضوع ممنوعیت چادر فعلاً در مرحله بررسی کارشناسی است و هنوز در این مورد دستورالعملی به استانها ابلاغ نشده است و به محض ابلاغ از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد.
معاون گردشگری استان در خصوص لزوم تدبیر لازم برای ارزان شدن سفر در ایران گفت: ارزان شدن سفر در ایران دغدغه سازمان گردشگردی و صنایع دستی نیز هست و ما نیز به دنبال ارزان شدن سفر هستیم و میدانیم که همه مردم از لحاظ در آمد در یک سطح نیستند و باید تدبیری بیندیشیم که همه بتوانند سفر کنند.
این مسئول در پاسخ به این سئوال که آیا طرح ممنوعیت چادر مغایر با ارزان کردن سفر نیست،گفت: کسانی که به دنبال ممنوعیت چادر هستند قطعاً طرح جایگزین برای این موضوع دارند. وی در همین خصوص افزود: استدلال طراحان این طرح مربوط به معضلات اجتماعی و عدم تامین امنیت کافی برای چادر می باشد.
حمزه زاده بi طرح جایگزین نیز اشاره کرد و گفت: در استان ما که در ایام نوروز عملاً بخاطر سردی هوا امکان نصب چادر نیست از سال گذشته با هماهنگی آموزش و پرورش تعدادی مدرسه و حتی سالن ورزشی برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفتیم و هموطنان مطمئن باشند اگر نصب چادر در سفرهای نوروزی ممنوع شود حتماً طرح جایگزین آن پیش بینی خواهد شد.
,
,
,
, آناج,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه